Menu Close

A 2019. évi iPhone helyzetű helyzet a hármas-lencsék kamera-konfigurációját négyzet alakú bump-nál igazolja, a több

helyzetgyártók általában csúszási csúcsokat kapnak az új iPhone-ok méreteiben, mielőtt bevezetik őket, hogy biztosítsák, hogy új termékeket állítsanak fel. Ezek a termékek néha online szivárognak, valamint úgy tűnik, hogy a Slashleaks pontosan ezt tette.

Az új képek arról, hogy mi a 2019 -es iPhone, helyzetben megjelentek, valamint megfelelnek a már megtanultaknak.

A helyzetek megjelenítésével általában idő előtt kiszivárognak, ez a legfinomabb pillantást vethet egy be nem jelentett iPhone -ra, jóval azelőtt, hogy hivatalos. Noha ezek a képek nem tartalmaznak semmilyen információt, beleértve azt is, hogy melyik helyzetgyártó készítette őket, ezek rendkívül hasonlóak ahhoz, amit elvárhatunk a korábbi szivárgások alapján.

Ez magában foglalja a négyszögletes kameramodult a hátsó körül, és helyet biztosít a hármas-lencsék konfigurációjának, a LED-es vakuval együtt. Ming-Chi Kuo elemző kijelenti, hogy mind az 5,8 hüvelykes, mind a 6,5 ​​hüvelykes iPhone készülékek ezt a konfigurációt fogják működni, amikor az év későbbi szakaszában bemutatják, egy új, széles látószögű lencsével hozzáadva a keverékhez.

Nem várható, hogy az iPhone XR frissítése szintén három lencsét tartalmaz, azonban a telefon kialakításának részeként hasonló négyzetkivágás is várható.

Hasonlóképpen nem értjük, hogy az új 2019 -es iPhone -okot hívják, amikor szállítják, ám a Wise Money jelenleg az iPhone XI vagy az iPhone 11, valamint az iPhone Xi Max vagy az iPhone 11 Max -on van. Akárhogy is, számíthatunk arra, hogy az aggodalmainkra szeptemberben reagálunk. A jövőbeli szivárgások feltételezése, hogy korábban nem válaszol nekünk.

(Forrás: Slashleaks)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 12.2 végleges IPSW linkeket, valamint az OTA frissítést az iPhone -hoz, valamint az iPad -t

Töltse le az iOS 12.3 BETA 5 IPSW linkeket, OTA frissítést a kompatibilis iPhone -hoz vagy iPad -hez

iOS 12/12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak frissítés, amelyet az UNC0VER vezető fejlesztője biztosított

iOS 12.2 Jailbreak státusz: Itt van, amit meg kell tudnia

Jailbreak iOS 12/12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 UNC0VER, valamint Cydia beállítása, itt pontosan hogyan [oktatóanyag]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12.2 -t iOS 12.1.4 -re az iPhone -on vagy az iPad -en

iOS 13 funkciók, béta kiadás, információk letöltése és még több: Itt van bármi, amit tudnia kell

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legújabb oldalán frissítse magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *