Menu Close

FacebookEz Az iOS számára lehetővé teszi, hogy közvetlenül a Facebook -on képeket tegye közzé az iPhone Native Pictures App

-ból. Gondolkodva nemrégiben sok sejtést láttunk a Facebook pletykált mély integrációja körül az iOS 6 -ba, nem vagyok teljesen biztos benne A Facebook -Modify nemrégiben kiadott kiadása összeállt, hogy kihasználja a jelenlegi hype -t, vagy teljesen véletlenszerű. Akárhogy is, a csomagot Cydia -ban kínálják a Jailbroken IOS 5 készülékek számára, valamint lehetővé teszik az egyének számára, hogy képeket közvetlenül a Picture alkalmazásból közzéteszhessenek a Facebook idővonalukra.

Mivel az Apple valószínűleg nyilatkozatot tesz a világ minden tájáról a Facebook integrációjával kapcsolatos világszerte tervező szemináriumon, sokan arra törekszenek, hogy közvetlenül megoszthassák az információkat a Facebook jó barátaival, az egész tele megosztott megosztási lehetőségek felhasználásával az operációs rendszer. Azok számára, akik köztünk hisznek a vizuális megosztásban, és nincs türelmük várni, és megnézni, hogy mit tervez az Apple, akkor a Facebook This Modify -nek határozottan meg kell nyújtania néhány társadalmi megosztó gyógyszert.

A telepítés után a köteg nem csatolja a ház képernyőjét semmilyen extra ikonhoz, és nem tartalmazza a saját beállítási panelt a beállítások alkalmazásával. Ehelyett a FacebookEz közvetlenül megváltoztatja azt a menüt, amelyet fel lehet hívni, amikor egy privát képet nézzen meg az eszközsorban található műveletgomb segítségével. A menü meghívásakor a fejlesztő új Facebook-választást adott hozzá, amit arra számítunk, hogy hivatalosan látjuk az iOS 6. megjelenésével kiegészítés egy szövegmezőhöz, amely lehetővé teszi egy rövid üzenet közzétételét a képpel.

Mint az összes alkalmazás, valamint a Facebook-szal kölcsönhatásba lépő csípések, ennek a kötegnek az előzetes engedélyezési folyamatra van szüksége, hogy bármilyen képen bármilyen típusú kép közzétehető legyen, azonban ez egy egyszeri lépés, amelyet a követelmény nem megismételhető. Ha befejeződött, a képet, valamint bármilyen típusú bejáratokat közvetlenül a felhasználó Facebook ütemtervére teszik közzé, hogy a világ láthassa. Látom, hogy ez a csomag nagyon kiemelkedő szerepet játszik az egyénekkel, akik azon a jelentős tag-alapon gondolkodnak, amelyet a Facebook, ám az Apple következő főbb kiadása az iOS-ban láthatja, hogy ez a módosítás feleslegessé válik.

A Facebook -t a Bigboss Repository -ból származó díjak letöltése, valamint a telepítéshez szükséges iOS 5 vagy annál magasabb szintű szükségletként kínálják.

Feltétlenül ellenőrizze az iPhone Apps galériát, valamint az iPad Apps Galériát, hogy sokkal több alkalmazást nézzen meg az iPhone, az iPad és az iPod Touch számára.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi áramáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *