Menu Close

iOS 12.1 Csoportos FaceTime kompatibilitás: Támogatja -e a készüléke?

Az Apple azon dolgozik, hogy iOS 12.1 -et szerezzen a Prime Time -re egy még folyamatban lévő béta -folyamat révén, valamint bár valószínűleg nem hajlandó még online lépni, a vállalkozás már kiadott egy Frissített egyéni útmutató az operációs rendszerhez.

Ezzel megerősítést kapunk arról, hogy a várt csoport FaceTime funkció készen áll a MEG -vel, miután azt iOS 12 függvényként fedték fel, majd később eltávolítottuk. Noha most már biztosan megértjük, hogy a funkció útközben van, van néhány figyelmeztetés, amelyet szem előtt kell tartani.

Mivel az Apple kiadta az IOS 12.1 egyedi útmutatóját, a jövő hét október 30 -i sajtóversenyének leendő kiadásának előtt, végül eltávolításra került, hogy nem mindenki képes kihasználni a csoportos FaceTime funkciót, amikor a frissítést telepítik.

Az útmutató szerint az iPhone 5S, az iPhone 6 vagy az iPhone 6 Plus felhasználó személyek csak a FaceTime -t használják ki az Audio -ban, míg az újabb eszközök részt vehetnek a videohívásokban. A dokumentáció szerint pontosan ugyanez vonatkozik az iPad Tiny 2, iPad Tiny 3, valamint az iPad Air esetében.

A videofelvétel hiányos eszközeinek megnézésétől kezdve úgy tűnik, hogy az Apple A8 vagy annál idősebb chipnél bármi nem van szerencséje, mivel az iPad Air 2 képes támogatni a funkciót, annak köszönhetően, hogy kissé megsemmisítette az A8X chipet. Az iPad Tiny 4 azonban rendelkezik A8 CPU -val, és ez támogatni fogja a videohívást, így rendkívül sok a furcsa.

Az Apple október 30-i rendezvénye várhatóan az új iPad Pro, valamint a MAC eszközök debütálását fog látni, a régóta látott Mac Tiny szetttel, hogy néhány nagyon szükséges szerelmet szerezzen.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Kodi 18 béta 4 apk android letöltés, iOS alkalmazás, itt van az új

Az iOS 12.0.1 -ről az iOS 12.0 -ra való leminősítés már nem lehetséges, mivel az Apple abbahagyja a firmware aláírását

Letöltés: iOS 12.1 Beta 5 IPSW linkek, valamint OTA, Watchos 5.1, TVOS 12.1 Megjelent

Jailbreak iOS 11.4.1 Frissítés: Ian Beer kiadja a kizsákmányolásait

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12.0.1 -et iOS 12.0 / 11.4.1 -re

Letöltés: iOS 12.0.1 IPSW linkek, OTA frissítés az iPhone -hoz, valamint az iPad kiadása

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12/12.1 az iPhone -on, valamint az iPad [Állapotfrissítés]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *