Menu Close

Workintool Watermark Eraser Review és Részletek – A legjobb ingyenes vízjel -eltávolító

manapság úgy tűnik, hogy mindenki káprázatos képeket és videókat akar készíteni, és elküldeni azokat a közösségi média platformon. Gondolj most erre a forgatókönyvre. Letölt valamit más webhelyekről, és újra szerkeszteni, és megosztani őket a barátaival vagy a Tiktok-on, de találja meg, hogy van egy jelentős és vonzó logó.

Szeretné elrejteni a vízjelet, hogy elkerülje az érzések elvonását és fokozza az érzéseket? Itt vagy a megfelelő helyen!

Számos szoftver és online megoldás lehetővé teszi, hogy nagy hatékonysággal megszabaduljon a vízjeltől. A Workintool Watermark Eraser könnyen használható és ingyenes vízjel-eltávolító.

Ebben a cikkben megismerheti a munkaintool vízjel -radír specifikációit, előnyeit és hátrányait, képességeit, valamint azt, hogy miként segíti a vízjelek eltávolítását a videókból és a képekből.

Általános specifikáció

Workintool vízjel radír alapjai

A Workintool Watermark Eraser az ablakon alapuló professzionális vízjel -eltávolító. Mint a WorkIntool család egyik vezető terméke-egy professzionális irodai szoftvervállalat, folytatja a hosszú távú ingyenes próba alapján a gyakorlási funkciók hagyományos stílusát. A letöltés és a telepítés után egy intuitív felületet fog látni regisztráció nélkül. Érett technológiája lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy néhány másodperc alatt elmosódjanak a videókból és a képekből. Ezenkívül videószerkesztő szoftverként is működik, amely képes videóvágáshoz, videó átméretezéshez, képszerkesztéshez és képforgatáshoz.

Képesség

Ebben a szakaszban kidolgozzuk a Workintool vízjel -radír főbb jellemzőit, amelyek segíthetnek Önnek. és mutassa meg, hogyan lehet eltávolítani a nem kívánt vízjeleket, például logókat, képeket, bélyegeket és szöveget a képekről és videókról. További funkciókat, például a vízjelek hozzáadását és a szerkesztési képeket is bevezetik.

Távolítsa el a vízjelet a fotóról

A vízjel -eltávolító eszköz telepítése után megnyomnia kell a vízjel eltávolítását a képről, és importálnia kell egy fényképet ebbe az alkalmazásba. Négy eltávolítható mód elérhető, AI, sima, él és textúra. Az eltávolítási mód kiválasztása után válassza ki vagy festse ki a vízjeleket. Az egérkerék segítségével nagyíthatja és kivághatja a képet, és finomítja a vízmarktrációs területet. Még egy több vízjelű fotó is törölhető egyszerre. Ha elégedett az eredményével, kattintson a Mentés elemre a kép exportálásához.

AI: Az AI technológia által kiszámított alapértelmezett vízjel -eltávolító mód, amely a legtermészetesebb hatást eredményezi.

Sima: Edge pixeleket használ a vízjelek eltávolításához az egyetlen színű képből egy gyors idő alatt.

Edge: Ez az üzemmód egyetlen színű képekhez is alkalmas. Kiválaszthatja a színeket a választékból, és kitöltheti a vízjelet belülről kívülről.

Textúra: A sima és élhez viszonyítva a textúra mód természetesebb és kevert színű képekhez illik.

Távolítsa el a vízjelet a videóból

A videó vízjel eltávolításához a videó funkcióból történő eltávolítás vízjelet kell használnia. Ezután töltsön fel egy videót, és hozzon létre egy választást. A vízjel eltávolításának időtartama állítható. A kiválasztás és az időtartam beállítása után kattintson a Mentés elemre a videó exportálásához. Ennek ellenére lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerre megszabaduljanak a több vízjeltől, ha egy videóban több vízjel található.

Adjon hozzá vízjelet a fotóhoz/videóhoz

Amellett, hogy eltávolítják a vízjeleket a képekből és videókból, ez a vízjel eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vízjeleket adjanak a képekhez és videókhoz. A szöveges vízjel és a kép vízjele egyszerre hozzáadható gond nélkül. A vízjel stílus, mint a szín, a betűkészlet, a méret, a szög, az átlátszóság és az elrendezés, az Ön rendelkezésére áll. Csak egy vízjelet adhat hozzá, csempézheti a teljes képhez, vagy különféle vízjeleket illeszt be egy képbe vagy egy videóba. Ennek ellenére, ha vízjelet adunk a videókhoz, kiválogatható, hogy melyik részt szeretne a vízjel megmutatni.

Kép szerkesztése

A munkaintool vízjel -radír szinte mindent lefed, amire szüksége van. A vízjelfeldolgozás kivételével a képszerkesztési funkció is játszik. Keresse meg a kép szerkesztési funkcióját a fő felületen, és töltsön fel egy képet. Ezután használhatja ezt a képszerkesztő eszközt lenyűgöző grafika nyomás nélkül. Jellemzői között szerepel, de nem korlátozódnak a következőkre.

Vágjon be egy képet bármilyen méretre.

Átméretezze a képet a Facebook, az Instagram és a Twitter követelmények szerint.

Adjon hozzá szűrőket, kereteket, átfedéseket, matricákat és szöveget egy fotóhoz.

Rajzoljon egy képet.

Homog a kép.

Állítsa be a képszíneket, az expozíciót, a telítettséget stb.

Végső ítélet

A vízjel -eltávolító tesztelése után azt kell mondanunk, hogy a Workintool Watermark Radír -gyírja érdemes kipróbálni. Intuitív interfésze, hatékony funkciói, gyors futási sebessége és ingyenes árazása nagy népszerűséget nyer a felhasználók körében. Ha Windows felhasználó vagy, ne hagyja ki ezt a gyakorlati eszközt.

Ön is szeretné megnézni:

Jailbreak iOS 15.6 az iPhone és az iPad állapotfrissítésen

Letöltés: iOS 15.6 Final IPSW Links OTA fájlok és iPados 15.6

iOS 16 béta kompatibilis és támogatott iPhonenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *