Menu Close

2 csomag Mophie Qi vezeték nélküli díjbetét mindössze 53,99 USD-ért, a legfinomabb az összes iPhone-nak [általában 96 USD]

csak korlátozott időért, egy 2-csomag Mophie vezeték nélküli díjpadért egy lélegzetelállítóan alacsonyért, hogy lélegzetelállítóan alacsony legyen mindössze 53,99 USD költsége. Teljesen optimalizálva van az iPhone -hoz, beleértve a legfrissebb iPhone XS -t, az XS Max -ot, valamint az XR -t.

A vezeték nélküli töltés továbbra is egyike azoknak a dolgoknak, amelyek kissé meghökkentnek minket, amikor minden felhasználást használunk. Végül is alapvetően elektromos energiát termel a vékony levegőből, vagy legalábbis pontosan így tűnik, amikor a telefont egy töltőpadra csapja be. Nem hisszük, hogy ez valaha is öregszik, és néhány a legjobb töltőpárnák közül néhány a Mophie embereitől származik. Sajnos senki sem hívná fel a Mophie Díjakat, mint különösen versenyképes költségeket, bár a Best most az Amazon a saját kezébe veszi az ügyeket azáltal, hogy nem egy csomagot biztosít, bár két töltő erősen kedvezményes áron.

Általában arra számíthat, hogy a TP körülbelül 50 dollárt fizet a CSAK MOPHIE 7.5W vezeték nélküli díjpadért, ám az Amazonnak köszönhetően kaphat egy két legjobb csomagot most, mindössze 53,99 dollárért. Ez egy diszkontráta a tipikus 96 dolláros kérési költségekből, valamint egy olyan ajánlat, amelyet valószínűleg nem akarja kihagyni. A darabonként 27 dollár fantasztikus költség ezeknek a dolgoknak.

Vásárlás: Mophie-2-csomag-vezeték nélküli díjpad-Apple Optimalized-7,5W QI vezeték nélküli innováció az Amazon-tól: 53,99 USD | Eredeti költség 96 USD

Ezeket a vezeték nélküli töltőket kifejezetten az iPhone -ok töltésére fejlesztették ki, a Mophie az Apple -rel dolgozik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy bármi is képes rajta potenciálisan. Ez nem jelenti azt, hogy nem tudja használni az Android telefonját ezen a töltőn. Teljesen Qi-kompatibilis, ami azt jelenti, hogy bármilyen típusú eszközt elhelyezhet, amely támogatja az alapot erre a padra, és az indukciós töltés kérdése révén megtekintheti az informatikai díjat. Megemlítettük, hogy ez olyan, mint a varázslat?

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12.1.2 -t iOS 12.1 / iOS 12.1.1 -re

iOS 12.1.2 Kiadási megjegyzések, ChangeLog és egyéb módosítások, amint azt az Apple kiemelte

Töltse le az iOS 12.1.2 végleges IPSW linkeket, OTA frissítés iPhone XS, XS Max, XR, X, valamint még több

Jailbreak iOS 12.1.1 / iOS 12.1: A Job Zero Team közzéteszi a kiváltsági eszkalációs hibát

Hívás a felelősségvállalás legendái of War Android APK Beta Letöltés 1.0.0 verzió kiadása

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *