Menu Close

Az utcai versenytárs IV -hez kiadta az iPhone

Capcom nagyon várt iPhone kikötőjét, az utcai versenytársat, a IV. Ez a hagyományos franchise tökéletes az iPhone és az iPod Touch számára. Sokan az ülések szélén voltak, mióta bejelentették.

Itt vannak a részletek az App Store írása:

Az utcai versenytárs 4 a legelső igaz harci játékot az iPhone -on szállítja. Ez a kompromisszumok nélküli versenytárs az összes zsigeri izgalmat, csodálatos grafikát és ragyogó játékmenetet tartalmaz, amelyek a sorozat jellemzői.

A hosszú távú utcai versenytárs rajongók beugrhatnak az akcióba, és azonnal megismerhetik a kezelőszerveket. A laza játékosok számára az utcai versenytárs 4 számos beállítást és oktatóanyagot tartalmaz, amelyek a World Warrior felé vezető úton haladnak.

Ó, valamint a multiplayer -t is megemlítettük. Az utcai versenytárs 4 támogatja a fej-fej arcade játékot a Bluetooth-on! ———————————————————————————————— A JELLEMZŐK: – Harcoljon nyolc utcai versenyző karakterként hét különböző környezetben. – Teljes mozgatási készletek, beleértve az egyedi támadásokat, a speciális mozdulatokat, a fókusztámadásokat, a szuper kombókat és az Ultra kombókat. -Az igazi árkád élmény érdekében harcolj a fej-fejbe a Bluetooth-on a jó barátok és az ellenségek ellen. -A robusztus „dojo” boot camp öt mélyreható leckében átalakítja a neofitákat utcai versenytársmesterekké. – Testreszabja a játékstílusának vezérlőit. Mozgassa a gombokat bárhol a képernyőn, és állítsa be az átláthatóság szintjét. – Engedje el a Super mozgatását az „SP” gomb csapjával, vagy kapcsolja ki az „Opciók” menüből, ha manuálisan szeretne bemenni a gomb kombinációjába. – Négy nehézségi szint.

Még nem volt lehetőségem ezt lejátszani, azonban a jelentések szerint ez a játék kiváló portja, a gyilkos grafikával, valamint a franchise -ból értett zajhatásokkal. Nagyon sok a kívánt karakter, köztük Ryu és Ken. A versenytársak vezérlőit egyszerűen meg lehet tanulni, az érintőképernyő -analóg botokkal, valamint a négy akciógombokkal.

Itt van még néhány képernyőfelvétel:

Az utcai versenyzőt IV -nek most, az App Store -ban kínálják, 9,99 USD -ért. Ha óriási rajongója vagy ennek a minden idők hagyományos sorozatának, akkor ez kötelező az iPhone vagy iPod Touch számára.

Nézze meg az iPhone Apps galériát, hogy további alkalmazásokat nézzen meg az iPhone vagy iPod Touch számára.

Megfelelhet velünk a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook rajongói oldalunkhoz, hogy naprakészen tartsa magát a legújabb iPhone -kiadásokról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *