Menu Close

Az LG Ultrafine 4K képernyője, amelyet az USA Apple Store

húzott, az Apple még nem ajánlott fel saját képernyőjét, ehelyett a 4K LG Ultrafine képernyőt biztosítja azoknak, akik külső monitorot igényelnek. Ezt a képernyőt azonban már nem kínálják az Egyesült Államok Apple Store -ból, és néhány világméretű üzlet ugyanúgy látja, hogy a képernyőt „elfogyasztottnak” nevezik.

Noha az LG képernyő kiemelkedő volt, mivel 2016-ban érkezik, ez egy rossz második lehetőség azok számára, akik az Apple márkájú kijelzőt választják. Mivel azonban a képernyő már nem kínálja az Apple -en keresztül, van valami gyanú, hogy ez azt sugallja, hogy vagy új formatervezés van, vagy hogy az Apple sok pletyka visszatérése a képernyőpiacra megvalósul.

Egy új modell témájában valóban van egy frissített 4K LG Ultrafine képernyő, amelyet már nem kínáltak, azonban ezt nem fejlesztették ki az Apple támogatásával, a korábbi modellel ellentétben. Ezt a formatervezést jelenleg az Apple -en keresztül kínálják körülbelül 1300 dollárért, azonban van még egy, amelyet be kell vezetni a 700 dolláros költségponton, amelyet az előző formatervezés most felszabadított?

Mindezek mellett az Apple azt hitte, hogy saját 31,6 hüvelykes képernyőkkel rendelkezik a munkákban, bár eddig nem biztos abban, hogy ez önálló termék, vagy olyan, amelyet egy jövőbeli IMAC-ba csavaroznak. Természetesen van a Mac Pro Spectre is, valamint az a kérdés, hogy az Apple saját képernyőjét kínálja a csúcskategóriás munkaállomással együtt, amikor az év későbbi szakaszában jelenik meg.

Végül nem értjük, hogy az Apple milyen hüvelyével rendelkezik, bár megértjük, hogy egyelőre az egyetlen választás azok számára, akik új képernyőt akarnak felvenni az Apple Store -ból, az 5K LG Ultrafine kijelző.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 12.2 végleges IPSW linkeket, valamint az OTA frissítést az iPhone -hoz, valamint az iPad -t

Letöltés: IOS 12.3 BETA 1 IPSW linkek, OTA frissítés kiadása

iOS 12/12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak frissítés, amelyet az UNC0VER vezető fejlesztője kínál

iOS 12.2 Jailbreak státusz: Itt van, amit meg kell tudnia

Jailbreak iOS 12/12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 UNC0VER, valamint Cydia beállítása, itt pontosan hogyan [oktatóanyag]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12.2 -t iOS 12.1.4 -re az iPhone -on vagy az iPad -en

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legutóbbi naprakészen tartsa magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *