Menu Close

A 8 legfontosabb ok, amiért a Galaxy S7 jobb, mint az iPhone 6S, és fordítva

, az „iOS versus android” korának érvelése soha nem fog eltűnni. Mindaddig, amíg mindkét platform létezik, az érv elforralja és dühöng a háttérben. De mi lenne, ha túlmutat a mögöttes platformon, és figyelembe veszi a hardver perspektíváját és az általa nyújtott tapasztalatokat? Ha választania kellene egy iPhone 6s/6s Plus, vagy a Galaxy S7/S7 él között, melyiket választaná? Itt fogjuk játszani az Ördög’s Advocate -t, és számos okot átfutunk, miért jobb az egyes eszközök, mint a másik.

8 ok, amiért a Galaxy S7 jobb, mint az iPhone 6s

Jobb kamera
A mobil fényképezés egyre népszerűbbé válik a fogyasztók és az okostelefonok tulajdonosai körében. Vizsgálatuk során a Samsung Galaxy S7/S7 Edge -nek sikerült összegyűjtenie a DXOMARK tesztjében 88 kiemelkedő pontszámot. Ez az első helyen helyezi a Galaxy S7 sorozatot. A teszt megállapította, hogy a 12 megapixeles hátsó videokamera „kiemelkedő expozíciókat és színeket beltéri és kültéri használatra” szolgált fel, így hihetetlenül képes és hihetetlenül sokoldalú videokamera-kínálat. Az Apple iPhone 6s Plus a hatodik pozícióba kerül, 84 -es pontszámmal, míg az iPhone 6S tizenkettedik pozícióban van, 82 -es pontszámmal.

Vízálló
Lehet, hogy ez nem hatalmas tartalompontja sokunk számára, de már bebizonyosodott, hogy sok, számos okostelefon -ventilátor olyan eszközt akar, amely vízszigetelést biztosít. A Samsung Galaxy S7 hivatalos IP68 besorolással érkezik, ami azt jelenti, hogy ez teljesen porbiztos, és védett a „nyomás alatti merítés hosszabb hatásaival”. Ha fürödni szeretne a Galaxy S7 -rel, akkor nyugodtan.

Kibővíthető tárolás
Ez mindig is alapvető jellemző volt számos Android tablettán és okostelefonnál. A Samsung egy kis gyűlöletet vett fel a kártyahely eltávolításáért az előző Galaxy S6 modellekből. A társaság végül meghajolt a társak nyomására, és újból bevezette a memóriakártya -nyílást a Galaxy S7 tartományba, lehetővé téve további akár 200 GB külső tároló alkalmazását.

Az Edge verziónak Edge kijelzője van
Megbocsáthatod, hogy azt gondolja, hogy a Galaxy S7 Edge modell gyönyörű széle pusztán esztétikai célokra szolgál. Nyilvánvaló, hogy látványosnak tűnik az eszközön, de nagyon megkülönböztethető és kézzelfogható funkciókat is biztosít az eszköz tulajdonosai számára. Az egyik hűvösebb dolog, amely esztétikai és funkcionális, az Edge Strip megvilágítása, amely a kijelző széléből származik, amikor értesítés érkezik.

Az Android testreszabása
Az Android egyik gyönyörű dolga – és minden bizonnyal az egyik olyan dolog, amely az Apple iOS platformja előtt katapultálja – az a korlátlan mennyiségű testreszabás, amelyet a felhasználók átélhetnek a platformon. Az Android eszköztulajdonosok általában megváltoztathatják és adaptálhatják az Androidot, hogy megfeleljenek a saját vizuális és használati igényeiknek.

Mindig bekapcsolt kijelző
Ne zavartak itt; A „mindig be” nem jelenti azt, hogy nem tudja kikapcsolni a kijelzőt, és percek alatt az az akkumulátoron keresztül ég. A Samsung mindig a Galaxy S7 és a Galaxy S7 Edge tapasztalatai azt sugallják, hogy a felhasználók folyamatosan hozzáférhetnek az idő és dátumhoz, valamint minden olyan naptárbejegyzéshez, amelyet akkoriban nélkülözhetetlennek tartanak.

Quad HD kijelző
Mondja el, mit akar a Samsung hardveréről, valójában nem tudja kopogtatni a Display technológiát, amely a Galaxy sorozatával szállít. A Samsung eszközök esztétikája és kialakítása a múltban sokat kívánni hagyott, de a gyönyörű Quad HD kijelző, amelynek 2560 x 1440 felbontása van a Galaxy S7 tartományon, egyszerűen lenyűgöző.

További töltési lehetőségek
Remélhetőleg régóta eltűnik az eszköz egyszerű bedugása a készüléket egy fali aljzatba való csatlakoztatásról, és arra vár, hogy töltse fel. A Samsung átvette a mobil töltés jövőjét azzal, hogy biztosítja, hogy a Galaxy S7 és az S7 Edge változó töltési lehetőségeket kínáljon: gyors töltés, vezeték nélküli töltés és gyors vezeték nélküli töltés olyan időkben, amikor egyszerűen nem tudja csatlakoztatni az eszközt.

8 ok, amiért az iPhone 6S jobb, mint a Galaxy S7

Nyomásérzékeny 3D érintőképernyő
Az Apple integrációja a nyomásérzékeny kijelzőnek, az úgynevezett 3D érintés az iPhone 6S-en, valóban játékváltó. A kijelzővel és annak alapjául szolgáló tartalmával való kölcsönhatás új és hatékony módon való interakciója azt jelenti, hogy az iPhone 6-os tulajdonosok valóban több tapintású kiterjesztéssel rendelkeznek, amelyet különféle módon lehet használni.

Tartósabb
Az Apple egyik következetes előnye más hardvergyártókkal szemben az a tény, hogy az iPhone általában sokkal rugalmasabb, mint a verseny. A mérnöki alapelvek, amelyeket az alumínium unibody előállítására szivattyúztak az iPhone 6S -en, azt sugallja, hogy lényegesen sokkal rugalmasabb, mint a Galaxy S7 alumínium + gorilla üvege.

Ne higgy nekünk? Nézze meg az alább beágyazott videót.

A leggyorsabb telefon a valós teljesítménytesztekben
Ez egy nagy. A piacon sok okostelefon műszaki előírásokkal rendelkezik, amelyek úgy tűnik, hogy meghaladják az I.null

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *