Menu Close

Xender: A leggyorsabb adatátviteli alkalmazás az Androidhoz

Az adatmegosztás soha nem annyira szórakoztató és gyors, amíg meg nem láttuk a Xendert a Google Play Áruházban. A Bluetooth -on keresztüli adatátvitel hosszú kihalt, a WiFi adatmegosztó alkalmazásoknak köszönhetően. A WiFi megosztó alkalmazások többségének szükségük van az eszközökre, hogy ugyanabban a hálózatban csatlakozzanak egy WiFi útválasztón keresztül. Van néhány olyan alkalmazás, mint a Superbeam, amely az Android hotspot funkcióját használja, hogy megosszák az adatokat, anélkül, hogy útválasztóra lenne szükség. A Xender ugyanabba a kategóriába tartozik, de sokféle funkciót tartalmaz, és a lista tetejére helyezi.

A Xender korábban népszerű a Flash Transfer néven, amely nem hivatalosan elérhető volt a Play Store -n kívül. Tehát azt mondhatjuk, hogy a Xender a flash átadás reinkarnációja nemcsak a megjelenés és a név, hanem a teljesítmény szempontjából is. Megfigyeltük a jelenlegi verzió és a korábbi verzió közötti simaság jelentős különbségét. Csatlakozzon a PC -hez, csatlakozzon az iPhone -hoz, kevés a régebbi alkalmazás kiegészítései, amelyeket a Xender -en találtunk.

Az alkalmazás felhasználói felülete minimális és egyenes, állítsa be a profilját, amikor először indítja el az alkalmazást, majd készen áll a fájlok megosztására. A fájl elküldéséhez létrehoznia kell egy csoportot, amelyet megtehet, ha kattintson a Connect Pals gombra az alkalmazás tetején, majd kattintson a Csoport létrehozására. Most hajtsa végre a hasonló műveletet a másik eszközön, de ezúttal csatlakoznia kell a listában szereplő eszközhöz. Egyszerre akár 5 eszközt csatlakoztathat a fájlok átviteléhez.

Sokkal több lehetőség van, mint például a Connect to PC, Csatlakozás az iPhone -hoz, amely lehetővé teszi a megosztási fájlokat az Android OS -től eltérő eszközökhöz. Néhány csodálatos funkció, például a Slide To Meal, a Shake To Meal, a Buzz és az eszköz kicke, szintén szerepel az alkalmazásban, ami szórakoztatóbbá teszi a használatát. Megfigyeltük a 20 Mbps feletti adatátviteli sebességet, ami elég csodálatos, és nagy adattárgyakat továbbíthat anélkül, hogy az akkumulátort nullára engedné. Az egyik kulcsfontosságú telefonváltoztatási szolgáltatás olyan, mint a Motorola Migrate, amely megismétli a telefonok egy részét, beleértve a névjegyeket, alkalmazásokat, fájlokat, képeket, zenét, videóit a meglévő telefonról az új telefonra, néhány egyszerű kattintással.

Töltse le az alkalmazást az alább megadott Play Áruház linkről, és ossza meg az átadási sebességet az alábbi megjegyzés szakaszban.

[GooglePlay url = ””]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *