Menu Close

PAGER MESSAGE SNIFFING WITH RPI and SDR

The 1990’s called, they want you to utilize modern innovation to listen in on your friends’ pager messages. Komolyan, hány ember még mindig hasznosítja a Pagers ezeket a napokat? Úgy gondoljuk, hogy megtalálja a saját szoftver-definiált rádió Pager üzenet dekóderét.

[Sonny_jim] megvásárolta az RTL2832 alapú USB-dongle-t, hogy hallgassa az ADS-B repülőgép-kommunikációt csak arra, hogy megtudja, hogy a hardver nem volt képes kölcsönhatásba lépni a sávszélesség-tartományban. Tehát úgy döntött, hogy megtalálja a projektet, a hardver alkalmas volt, és végül kijelentette a Paging eszközök által használt POCSAG protokollt. Kiderült, hogy nem csak a személyi kommunikációra használatos. Még mindig sok automatizált rendszer van, amelyek kihasználják a technológiát.

A dolgok beállítása nem minden nehéz. reading the comments on the project log show some people are having dependency issues, but these noise rather banal and will be a good chance for you to clean up on your Linux-fu. Miután az összes köteg telepítve van, egyszerűen csak olyan szöveggel dolgozik, amely megjeleníthető egy számtalan módon. [Sonny] Állítsa be a szöveges adatokat a PI webszerverére, hogy biztosítsa, hogy ellenőrizze a legutóbbi elfogások egy okostelefonról.

[Képforrás]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *