Menu Close

A Gleccser White PS4 Pro előzetes megrendelhető

A Sony nem idegen a PlayStation hardverének felszabadításához, majd újra felszabadításához, és azok, akik arra várnak, hogy ez megtörténjen a PS4 Pro-val, egy szép fehér doboz árnyalatában Most örülj, mert az egyik úton van.

Szeptember 6-tól kaphat egyet, a PS4 Pro gleccserfehérjével előrendelhető.

Miért van olyan messze a kiadás, kérdezheti? Ez egy nagyon jó kérdés lenne, azzal a nyilvánvaló válaszral, hogy ez a PS4 Pro a tömegesen várt sorshoz van csomagolva. Sajnos ez az egyetlen módja annak, hogy bárki megkapja a kezét egy gleccserfehér PS4 Pro -ra, mert a Sony nem fogja Kínáljon önálló vásárlási lehetőségként, ami biztosan csalódást okoz azoknak, akik már saját konzolokat birtokolnak.

Ha már arra várt, hogy ugrson a PS4 Pro -ra, ez egy nagyszerű csomag, amelyet fel kell venni. A PS4 Pro és a 4K video streaming tartalmak számára továbbfejlesztett rengeteg játék rengeteg játékával remek alkalom a belemerülésre.

Noha a Sony nem ismeri el, csak azt feltételezhetjük, hogy ez a döntés azon alapul, hogy megpróbáljuk a meglévő PS4 tulajdonosokat a PS4 Pro -ra való frissítésre, amikor az év legújabb és legnagyobb kiadásának megvásárlására is.

A konzol és a játék másolata mellett a köteg egy megfelelő fehér vezérlővel és a Destiny 2 jutalmazási tartalmához való hozzáféréssel is rendelkezik. A vásárlók kezüket egy multiplayer térképre, háromszemélyes co-op-sztrájkra, egy kiegészítő hajóra és egy „egzotikus fegyverrel” felszerelt felszerelésre. Mindez letölthető tartalom lesz egy tartalomcsomag részeként.

Az állítólag korlátozott kiadású Destiny 2 PS4 Pro Bundle 449,99 dollárt fog visszafizetni, és ma előrendelhető egy szeptember 6-i ETA-val.

Buy: PlayStation 4 Pro 1TB Console Destiny 2 Bundle az Amazon -tól: 449 USD

Ön is szeretné megnézni:

A PS5 szolgáltatásai, a várható megjelenési dátum ismét pletykálódott

Letöltés: MacOS 10.13 High Sierra Beta 3 és TVOS 11 Beta 3 kiadott

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 11 béta -t iOS 10.3.2 / 10.3.3 -ra [bemutató]

Letöltés: IOS 11 BETA 3 IPSW linkek iPhone -hoz, iPad, iPod Touch kiadása [csak fejlesztők]

Mi az új az iOS 11 béta 3 -ban? kiadási jegyzetek, változások, szolgáltatások

Jailbreak iOS 10.3.2 / 10.3.1 / 10.3 / 10.2.1 iPhone és iPad számára [legújabb állapotfrissítés]

Töltse le az iOS 11 BETA 3 -at és telepítse az iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod -ot [oktatóanyag]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *