Menu Close

A TweetBot v1.0.1 a Mac kiadása érdekében, támogatást nyújt a Safari Reading List és még sok más

TweetBot számára az OS X -hez az egyik legfontosabb kiadás, amely az utóbbi időben a MAC App Store -ban való eljutáshoz, az 1.0 -os kiadáshoz végül a Landing -en landolva. Tárolja a múlt hónapban a nyilvános vásárláshoz egy hosszú nyilvános alfa- és béta tesztelési időszak után. Az azonos nevű iPhone és iPad alkalmazások több frissítésből részesültek az életük során, hogy további funkciókat biztosítsanak a felhasználó számára, és most a Mac tweetbot fordulója van az 1.0.1 frissítés eléréséhez a tapbotoktól.

A Mac OS X felhasználóit megbocsáthatjuk azért, mert azt gondolják, hogy az ilyen jellegű pontfrissítés nem tartalmaz semmilyen jegyzetet, de úgy tűnik, hogy a Tapbots mérnökeinek néhány hatékony és praktikus új funkciót beépítettek az első hivatalos Mac App Store kiadásba – A frissítés részeként számos javítást és fejlesztést adtak hozzá a népszerű Twitter klienshez, beleértve a bejelentett kérdés megoldását, amely az idővonal automatikus görgetését és újbóli áttekintését eredményezheti, amelyeket már elolvastak.

Számos streaming problémát is rögzítettek az 1.0.1 verzióban, valamint számos más hibát és összeomlást, amelyeket az érintett felhasználók jelentettek. A kötelező hibajavítások és a kódjavítások mellett a tapbotok natív támogatást is nyújtottak az Apple saját olvasási lista funkciójához. Az OS X 10.8 vagy annál magasabb szintű felhasználók úgy dönthetnek, hogy közvetlenül a tartalmat menthetik az Apple Read It későbbi szolgáltatásához, amely több eszközön elérhető a Safari segítségével.

A Mac App Store népszerű Twitter alkalmazásának utolsó fő kiegészítése az, amit a csapat “J/K navigációnak” hív. Úgy tűnhet, hogy egy teljesen elkészített szolgáltatás, de valójában lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a billentyűzet J és K kulcsával felfelé és lefelé görgetjenek az ütemtervükön keresztül. Más alkalmazások, mint például a Google Reader, ezt már nagy sikerrel hajtották végre, tehát nagyszerű kiegészítésnek kell lennie az OS X TweetBot felhasználók számára.

A frissítésnek most a Mac App Store -ban kell élnie, mivel ingyenesen letölthető azok számára, akik már az alkalmazást birtokolják. Az új felhasználók 19,99 dollárért megragadhatják a Tweetbotot.

(Forrás: TweetBot a Mac OS X -hez a Mac App Store -on)

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *