Menu Close

Ez a divatos pénztárca felszámíthatja iPhone-ját útközben

A Kate Spade & Co. csúcskategóriás divatcége új sokféleséget mutatott ki, amelyről úgy véli, hogy nem csak a fogyasztók elbűvölése, ugyanakkor a beállítását is megerősíti. A „digitális innovációnak” szentelt vezető divatházak.

Az 1976 -ban Manhattanben, valamint a több mint 100 üzletben, valamint a nemzetközileg több mint több mint 100 üzletben, már a weboldalán keresztül különféle iPhone -helyzeteket kínál, ám most már különféle stílusos pénztárcákat vezet be. A GO köszönhetően a Startup Everpurse -vel való partnerségnek köszönhetően.

A nemrégiben bejelentett Kate Spade, amelyet az Everpurse -vel közösen terveztek, és amelyet az Everpurse -rel társítanak, a rendkívül divatos tudatos magánbájlókba, valamint különféle stílusos tengelykapcsoló -táskák, totok és hátizsákok szinte bármilyen típusú gondozására szolgál. helyzet. A The Wall Street Journal szerint a fajta szeptember későbbi szakaszában kezdődik a szállítás, valamint az ésszerű 198 dolláros árköltség, akárcsak a 698 dolláros pénztárca.

Az Everpurse társalapítója, Dan Salcedo szerint a teljesen töltésű Kate Spade Everpurse-nek egy tipikus iPhone egyénnek legalább két napos extra biztonsági díjat kell biztosítania, amikor az okostelefon becsúsztatja, valamint bármilyen táska típusból. Amikor a táskákat végül az év későbbi szakaszában kínálják, a teljes fajtát Kate Spade zászlóshajója, a New York -i kiskereskedelmi üzletek, a Kate Spade Online, az Everpurse.com, valamint a Nordstrom. Az Everpurse -vel való partnerség valóban tökéletesen értelmezhető Kate Spade gondolkodásának, hogy az üzleti vállalkozás eredetileg egy halom nyilvánosságot tett 2012 -ben egy sikeres Kickstarter kampány mellett, amely 238 000 dollárt nettósított, hogy 2014 elején megnövekedett táskák sorozatát hozzon létre.

Maga a táskát vezeték nélkül töltik fel, és az egyénnek csak egy töltőszőnyegen történő elhelyezéséhez van szükség, így a dolgok a lehető legegyszerűbbek. Ezen a ponton az iPhone 5 összes módszere, mint az iPhone 6 Plus, támogatott, így biztos lehet benne, hogy a villámcsatlakozó-alapú Apple okostelefonok lefedik.

A Kate Spade & Co. hírnevével, valamint a világon a fizikai létezéssel kevert Everpurse innováció kiváló kombináció, amely azonnali érdeklődést kell eredményeznie az ilyen jellegű termékek iránt. Mivel az első negyedévi eladások 14% -kal 255 millió dollárra növekedtek, keverve azzal a kijelentéssel, hogy a divat otthona szintén valóban egy útra áll, hogy elfogadja a stílusba integrált digitális korot, az azonnali jövő rendkívül fényesnek tűnik Kate Spade-nak, mint valamint az Everpurse.

(VIA: WSJ)

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *