Menu Close

Videó: A Samsung a szeptemberi nyilatkozat előtt

a Galaxy Note 4 -et ugratja, miután a héten korábban bemutatta a Galaxy Alpha okostelefont, a Samsung következő fő kiadása a Galaxy Note 4 lesz. Berlinben, szeptember 3-án, a phablet nyilvánvalóan élesebb, Quad-HD képernyőt csomagol számos egyéb fejlesztés és javítás között. A következő generációs kézibeszélő Hype felgyorsítására történő vásárlás során a koreai üzlet kiadott egy teaser pótkocsit, amelynek jelentései szintén azt sugallják, hogy a közelgő modulhoz kapcsolódó plakátok szintén megkezdték a Kína szárazföldjén.

Alig néhány hét múlva, mielőtt végül a Note 4 hivatalos értelemben vettünk szemmel, a Samsung meglehetősen szívmelegítő hirdetést adott ki a kínai média blogjában, pontosan megmutatva, hogy a háztartásokat hogyan lehet összehozni a felfedezett funkciókkal eszköz. Röviden: egy fiatalabb rendezi a szaporodó szülők különbségeit azáltal, hogy egy aranyos, S toll által támogatott képet rajzol, és pontosan megadta, hogy a Samsung mennyi pénzt dob ​​be a marketinggép kocsmájába. az elkövetkező hetekben a későbbi hirdetések.

Noha a Galaxy S5 vitathatatlanul a Samsung zászlóshajója, a feljegyzés továbbra is vonzza a fogyasztókat egy csúcskategóriás, „pro” előadás böngészése során egy nagyobb displizáló eszközön. Az Apple kijelentésével, hogy egy iPhone 6-at készít egy 5,5 hüvelykes opcióval büszkélkedve, valószínűleg sokkal alapvető fontosságú, mint valaha, hogy a Note 4 az árut, valamint a hallottukból is megérdemlődő utódot jelent, hogy utolsó utódja legyen. Évadvány 3. megjegyzés.

A korábban említett 1,440 x 2560 QHD kijelző mellett, amely pontosan ugyanolyan méretű lesz, mint az elődje, 5,7 hüvelyk átlós, a Galaxy Note 4 nyilvánvalóan a Qualcomm Snapdragon 805 processzor táplálja, 2,7 GHz -en. A hátrafelé néző videokamera szerint 16 megapixeles, büszkélkedő optikai képstabilizálást (OIS) biztosít, és pontosan ugyanaz a lövöldözős, mint Sammy a Galaxy S5-be csomagolva, akkor valódi élvezetbe kerülünk.

3 koncert RAM-mal, valamint 32 GB-os fedélzeti tárolással a Galaxy Note 4 igazi erőmű, valamint bár a stílus többnyire változatlan marad a közös esztétikától, e szégyenteljesen hatalmas sorozat rajongói nem valószínű, hogy nem valószínű törődj egy kicsit.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Szivárogott fotók: Itt van az első pillantás a Samsung Galaxy Note 4 -re

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *