Menu Close

A 2018 -as Samsung Galaxy S9 Benchmarks online megjelenik, nem egyezik a 2017 -es iPhone X -re

A Samsung várhatóan bejelenti a Galaxy S9 -et 2018 elején, és követi a jól fogadott Galaxy S8 és a Galaxy S8+ Mit kínál az új zászlóshajó. A Samsung zászlóshajói általában a legerősebb Android telefonok, és a következő iterációval várhatóan a Qualcomm új Snapdragon 845 lapkakészletének és a Samsung új Exynos lapkakészletének kombinációjával büszkélkedhetnek, amelyet a második generációs 10NM folyamattechnológiára építettek, az energiát nem lehet rövid ellátásban.

Most úgy tűnik, hogy az egyik új telefon felbukkant a GeekBench -en, de ez nem minden jó hír.

Miután megjelenik egy Samsung eszköz, az SM-G960F jelöléssel a GeekBench eredményeiben, most határozottan pletykálják, hogy a be nem jelentett Samsung zászlóshajó tesztelésre kerül. Úgy gondolják, hogy ez a modellszám a Galaxy S9 globális verziója, ami azt sugallja, hogy besorolunk minket, amit elvárhatunk. A probléma az, hogy annak ellenére, hogy még nem tették közzé, úgy tűnik, hogy a 2018 -as Galaxy S9 jelentősen lassabban fog összehasonlítani, mint az Apple A11 Bionic Chip által üzemeltetett 2017. évi iPhone X.

A GeekBench eredményei szerint a globális Galaxy S9 2680-at szerzett az egymagos GeekBench 4 tesztnél és a 7787-et a többmagos tesztnél. Ezek a számok a tesztelt legerősebb Android-eszközök közé tartoznak, de az egymagos és 10051-es 4197 pontszámmal az iPhone X-nek még mindig könnyedén legyőzték. Valójában az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus pontszáma még lenyűgözőbb eredményeket eredményez az alacsonyabb felbontású kijelzőjüknek köszönhetően.

2018 Galaxy S9 Benchmarks:

2017 iPhone X Benchmarks:

Természetesen fontos emlékezni arra, hogy ezek egyike még semmit sem jelent, és mivel a Galaxy S9 még hónapokig távol van a kiadástól, ezek a pontszámok könnyen javulhatnak a szoftver optimalizálásával, amely kétségtelenül továbbra is folyamatban van. A referenciaértékek sem mindig a valós teljesítmény nagyszerű mutatója, de legalább papíron az iPhone X verte!

(Forrás: GeekBench)

Ön is szeretné megnézni:

iOS 11.1.2 ChangeLog, kiadási megjegyzések, Biztonsági tartalom kiadása

GBA4IOS 2.1.1 IPA letöltése az iOS 11 -hez

Colossus Kodi Repo, Ares varázsló, még a pillanatban még nem áll le, miért van

Töltse le az iOS 11.1.2 IPSW linkeket és az OTA frissítést az iPhone, iPad, iPod Touch készülékhez

Leminősítés iOS 11/11.1.2 az iPhone-on vagy az iPad-en [How-To Guide]

Töltse le az iOS 11, 11.1.2, 11.1.1 linkeket és telepítést az iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [oktatóanyag]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 / 11.1.1.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *