Menu Close

Adjon hozzá a Windows 8 stílusú órát a Windows 7 és a Vista asztalhoz. letöltés most!

Azok, akik láttak a Windows 8 -at, valószínűleg ismerik az új bejelentkezési képernyőt és azt, hogy a hatalmas digitális óra miként veszi középpontját. Szerette volna, ha ezt az órát az asztalra jelölheti? Ha van Windows 7 vagy Vista számítógépe, akkor kaphat W8 asztali órát, a Windows testreszabását, amely éppen ezt teszi.

Míg a bejelentkezési képernyőn nem érinti ezt a csípést, ugyanaz az óra, amely megtalálható a Windows 8 bejelentkezési képernyőjén, az asztali háttérrel jelenik meg. Mi kell ahhoz, hogy a W8 asztali órát felállítsuk és működtessék? Nem sok, csak néhány megabájt ingyenes lemezterület, egy Aero-Capable Windows Vista vagy 7 Maker és .NET Framework 4, amelyet innen kaphat.

Miután letöltött egy kis ZIP fájlt, és elindította a benne lévő végrehajtható fájlt, a W8 Desktop óra azonnal megjelenik a háttérben, csak lépjen néhány „Windows” -ra, hogy megnézze. Megjelenik egy ikon az értesítési tálcán, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letilthassák a testreszabás kilépését, ha akarják.

Mint minden harmadik fél testreszabása esetén, van néhány figyelmeztetés, amelyek útba kerülhetnek. Például az elemeket nem lehet az óra fölé, még ideiglenesen sem húzni. A W8 óra akkor is eltűnik, amikor megnyomja a “Show Desktop” gombot a tálcán: Arra számíthatunk, hogy egy asztali óra ténylegesen megjelenik, amikor az összes többi ablak rejtett.

Nincs egyértelmű módja annak is, hogy a W8 asztali óra elinduljon a bejelentkezésnél, jelezve, hogy az egyetlen módja annak, hogy véglegesen az asztalon legyen, ha a bejelentkezés után manuálisan elindítja. A program végrehajtható a Start menü indítási mappájához.

A Windows 8, amelyet a tervek szerint ebben az évben később részletesebben hirdetnek meg, a Microsoft kísérlete, hogy a Windows-t a PC utáni korszakba merítse, sokkal jobban érintőbarát felhasználói felületgel, hasonlóan a Windows Phone 7-hez. A Windows korábbi verziói, a Windows 8 alapértelmezett felhasználói felületként teljes képernyős nézetet fognak készíteni, ahol az összes kompatibilis alkalmazás a teljes képernyőt is felveszi, bár továbbra is rendszeres asztali mód lesz azok számára, akik inkább használni akarják. –

Noha lehetetlen megismételni ezt az élményt a Windows régebbi verzióin, sokan szeretik, ha egy digitális órát jelenítenek meg az asztali háttérképen.

Töltse le innen a W8 asztali órát

Nézze meg azt is, hogy a Win8Menu a Windows 8 csempe-alapú felületet és az oldalsó menüt hozza a Windows 7-re. Töltse le most! [VIDEÓ]

Köveshet minket a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook rajongói oldalunkhoz, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google és az Apple összes jelenlegi helyzetéről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *