Menu Close

A Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8 Plus hivatalos, az előrendelések március 30-án kezdődnek

A Samsung végül bemutatta régóta várt iPhone gyilkosát a 2017-es Galaxy kicsomagolt rendezvényén. Nagyon sok pletyka és szivárgás történt, amelyek mindegyikét most pihenni fogják, legalábbis a Samsung Galaxy S8 és S8 Plus számára. A jelenlegi Galaxy zászlóshajók kiváló üveg, fém és hatalmas képernyő, sokkal kisebb méretben, mint amire számíthat. Noha a Xiaomi MI Mixnek és az LG G6 -nak köszönhetően ez nem sokkal több ok ahhoz, hogy kiemelkedjen.

Ne hagyja ki: Töltse le a Galaxy S8 Stock háttérképeket (hivatalos)

A Samsung Galaxy S8 és a Galaxy S8 plusz kritikus specifikációk

Funkció
S8
S8+

Kijelzo méret
5,8 hüvelyk
6,2 hüvelyk

Méretek
148,9 x 68,1 x 8 mm, 155g
159,5 x 73,4 x 8,1 mm, 173g

Kamera
12MP fő, 8MP elülső
12MP fő, 8MP elülső

Tárolás
64 GB + MicroSD
64 GB + MicroSD

Szoftver
Android 7.0
Android 7.0

Kiadási dátum
Április 28-án vagy április 20-án az előrendelésekhez
Április 28-án vagy április 20-án az előrendelésekhez

Ár
£ 689
£ 779

A kisebb testvérek közül a Galaxy S8 hatalmas 5,8 hüvelykes (570ppi) képernyőn csomagol, míg az S8 Plus 6,2 hüvelykes (529ppi) quad HD+ képernyőkkel rendelkezik. Kicsit sajátos. Érdekes lesz látni, hogy az alkalmazások hogyan működnek rajta. Figyelembe véve a Galaxy zászlóshajóinak népszerűségét, ez nem jelenthet problémát. Az S8 szintén IP68 vízálló, tehát sok napi folyékony balesetet képes kezelni.

Az amerikai variánsokat a Snapdragon 835 üzemelteti, míg a nemzetközi változatban a Samsung saját Exynos 8895 szerepel. Mindkét processzort a Samsung gyártja a cég saját 10 nm -es gyártási technológiájával. A Samsung azt is döntött, hogy 4 koncert RAM -mal ragaszkodik mindkét S8 modellhez, 64 GB -os tárolást használva az alapmodelleken. A kibővíthető tárolást mikro SD -kártya segítségével is támogatják. A hátsó oldalán van egy ujjlenyomat -olvasó, de a kamera ideáljára helyezik, ami nem optimális elhelyezés.

Samsung Galaxy S8 kamera

A képernyőméreten kívül a két eszközt nem sokat kell elkülöníteni. Mindkettő 12 MP -es hátsó bütyöket és 8 MP szelfi lövöldözőt sportol. A Samsung úgy döntött, hogy nem megy le a kettős bütykös útvonalon, mint sok más okostelefon-gyártó, de talán a Galaxy Note 8-hoz tartják. A vállalat a „többképernyős képfeldolgozás” című filmjét írja be. Ez azt jelzi, hogy amikor egy fényképre kattint, a bütyök három vesz, és kettőt használ az első élesítéséhez. Nem lehet semmit mondani arról, hogy ez mennyire fog működni, de a Samsung kamerái általában a tetején vannak.

Samsung Galaxy S8 akkumulátor

Valószínűleg emlékezni fogsz arra, hogy a dolgok miként mentek le utoljára, amikor a Samsung kiadott egy telefont ilyen nagy és gyönyörű. Nem meglepő, hogy a Samsung úgy döntött, hogy ezúttal nem tolja el a borítékot az akkumulátor méretével kapcsolatban. Az S8 3000 mAh -os akkumulátorral rendelkezik, míg a nagyobb S8 Plus 3500 mAh akkumulátorral rendelkezik. A társaság azt állítja, hogy megcsinálta az akkumulátor kémiáját, hogy hosszú ideig tartsák őket, még egy -két év után is.

A Qualcomm Quick Charge 4.0 jelen van a Qualcomm variánsokon, és mindkét változat támogatja a fő vezeték nélküli töltési szabványokat. Nem tudok segíteni, de csoda, hogy mennyi ideig tart egy 3000 mAh -os akkumulátor egy 5,8 hüvelykes Quad HD+ kijelző alatt.

Samsung Galaxy S8 szoftver

A Samsung az okostelefonok egyik legnagyobb hardverét készíti, és senki sem vitatkozhat róla. De a szoftvernek sok problémája van. Tekintettel arra, hogy az Android régi régi idők, a Samsung tapasztalatai voltak az Android rajongói körében, és a cég keményen próbált elmenekülni ebből. A Galaxy S8 és S8 Plus szoftvere folytatja ezt a tendenciát. A Samsung saját bőre az Android 7.0 Nugát tetején fut, de nincs olyan sok bloatware alkalmazás, mint a szkeptikusok elvárják.

Vannak mindig a kijelzőn, amelyet korábban láttunk, kivéve, ha ezúttal értesítéseket is mutat. A telefonoknak is úgy tűnik, hogy a gyors arcfelismerés, az írisz -szkennelés mellett, amely kissé nehézkes volt, amikor utoljára megjelent a 7. megjegyzésben. Bár a Samsung elismeri, hogy ez nem olyan biztonságos, mint a többi megoldás. Ezért, ha fizetni szeretne, a csinos arc megjelenése nem fog működni, akkor továbbra is szüksége lesz az ujjlenyomatra vagy az írisz -szkennerekre.

A Galaxy S8 (és az S8 Plus) szintén dex. Ez egy olyan funkció, mint a Windows 10 Continuum. Kaphat egy speciális dokkot, és felhasználhatja az eszközt egy nagyobb képernyőhöz, amely esetleg a billentyűzethez és az egérhöz csatlakozik, hogy teljes asztali szerszámot kapjon. Ez sokkal többé -kevésbé trükk, de ez egy trükk, sok ember eksztatikus lenne, ha legalább egyszer kipróbálná. Ne feledje, bár ez nem olyan, mint egy remix operációs rendszer, és nem kínál olyan asztalokat, mint a böngészőablakok.

Samsung Bixby

És végül, ott van a Bixby is, a pletykált virtuális asszisztens, amely végül hivatalos, mint az eszközök. A Samsung asszisztense, anull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *