Menu Close

Összes egy Booster Pro Android számára, akár 60%-ig felgyorsítja az eszközt!

Az okostelefonok és a táblagépek, valójában a legtöbb számítógép, az életkorral kimerülnek. Mint az emberi mesterek, engedelmeskednek a vírusoknak, és az ilyenek, és az idő múlásával kissé duzzadt, lassúak, és nem tudják elérni azt a csúcsszintet, amelyet csak tudnak, amikor új. Mint az a helyzet, amikor egy ember úgy dönt, hogy elindul az edzőterembe, és kissé egészségesebben eszik, mindig van remény szeretett eszközeinkre, és ha úgy érzi, hogy az Android kézibeszélője vagy a födém nem teljesít olyan szinteken, amelyekre számít, találhat néhányat, találhat néhányat Respite mindegyik formájában egy Booster Pro -ban.

Az Android megújító alkalmazásának nevezve, mindegyikben az egyik Booster Pro beolvassa a mobil eszköz négy legfontosabb területét-az akkumulátor, a Wi-Fi, az Internet és a Cellular Connection-, és felméri, hogy az optimális szinten teljesítenek-e. Ha kiderül, hogy az eszköz egy kicsit lefelé fut, az alkalmazás emlékeztető eleme beindul, a Kufie fejlesztő pedig a sebesség szempontjából akár 60% -os javulást igényel.

Noha a Google Asus Nexus 7 nem futott lassan, mielőtt az összes Booster Pro kezeléssel megütötte, nagyon meglepődtem, hogy észrevehető javításokat naplóztam. Például, míg az akkumulátornak 4-5 órát vett igénybe az alacsony és a teljes töltés, ez most egy fantasztikus üzlet gyorsabb, és bár nem tudok sokat mondani, hogy az alkalmazás hogyan működik, varázslatos, azt tudom utalni, hogy a hirdetések szerint működik.

Az ötcsillagos besorolással, az 550+ felhasználó közül kevesebb, mint két hét alatt, a Play Store kiadása óta, úgy tűnik, hogy biztos volt a tűz, és bár az egyik Booster Pro-ban minden jobban előnyös lesz a régebbi eszközökön, ez természetesen megtörténik A trükk a mobil piac újabb bejegyzéseinek.

Nem számít, mennyire óvatosan próbálunk biztosítani, hogy ne töltsük túl vagy túlterheljük a mobil eszközeinket, ezek az események csendben elfogadott részét képezik, de az összes Booster Pro -ban az összes booster pro Dédelgetett – bár látszólag reménytelen – okostelefon vagy táblagép.

Próbáld ki az alábbi linken keresztül (ingyenes), és tudassa velünk, ha észrevette a teljesítményjavításokat azáltal, hogy egy sort dobott el az alábbi szokásos médiumokon keresztül.

(Forrás: Az összes Booster Pro -ban Android a Play Store -ban)

Nézze meg az Android Apps galériánkat, hogy további alkalmazásokat fedezzen fel az Android eszközhöz.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *