Menu Close

A Cronus Adapter bármely Xbox 360 vezérlőt PS3 vezérlővé alakítja, és fordítva [Video]

Egy új játékkészülék ígéri, hogy lehetővé teszi a PlayStation 3 vezérlők használatát az Xbox 360 konzolokkal, és fordítva.

A nagyszerű dolog, ha sokkal több játékplatformot kínál, az a választás, amelyet megenged. Ha a Microsoft Xbox 360 -ját választja, akkor megvásárolhat egyet. Mint a PS3 Sony opciója? Akkor ez az az eszköz, amire megy. Egyszerű.

A probléma akkor merül fel, amikor úgy találja, hogy valahol a közepén elakad. Mi van, ha egy adott rajongója vagy, mondjuk, Halo, de csak nem tudja betartani ezt a vezérlőt? Nos, valóban nem vagy szerencséje.

De mi van, ha megkaphatja a tortáját, és meg is enni? Mi lenne, ha játszaná a Halo félelmetességét, de mégis használja azt a kettős sokkvezérlőt, amelyet az évek során annyira szeretettél? Nos, lehet, hogy csak szerencséje van.

A Raptorfire új, Cronus adapterének nevezett kis eszköze lehetővé teszi, hogy PS3 PAD -t használjon Xbox 360 -tal, és fordítva. Jól hangzik, igaz? Nos, igen, igen. De mi van, ha azt mondanánk neked, hogy a Nintendo Wiimotes -jét is jó mérés céljából dobták be?

Maga az eszköz egy könnyű kis fekete USB -dongle, hátsó részén USB -port. Csatlakoztassa a dolgot a választott konzolba, és távolodj el. Nos, egyfajta, de megkapod az ötletet.

Az eszközhasználat minden bizonnyal kissé vékony. Van az a gondolat, amelyet korábban leírtunk, hogy az emberek egyszerűen nem szeretik egy adott típusú vezérlőt, hanem inkább egy adott gépről szóló játékkönyvtárat részesítik előnyben, de ez nem igazán elég ahhoz, hogy egy vállalatot ki lehessen hozni. Az a forgatókönyv, amelyet az eszköz gyártói tolnak, az az, amikor egy játékos meglátogatja valakinek a házát a multiplayer játék helyére, de a vezérlők száma korlátozott.

A probléma azonban az ár. A Cronus adapter várhatóan körülbelül 50–60 dollárért kiskereskedelem. Az, hogy ez az ár elég alacsony ahhoz, hogy megakadályozza, hogy egyszerűen csak egy másik vezérlőt vásároljon, akkor önmagától függ, de érdekes helyzet, hogy benne legyen.

Várható, hogy a Cronus adapter a következő néhány hónapban megjelenik az üzletekben.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *