Menu Close

Helló a kínálatból – az új gonosz overords!

Néhány héttel az egyik mérnöke felébredt, és ellenőrizte, hogy Hackaday felment az eladásra. Az első reakciója sokkal pontosan ugyanaz volt, mint a Hackaday sok rutin látogatója, aggódott, és aggodalmát fejezte ki, hogy egy olyan webhely, amelyet minden nap sok éve ellenőrizni fog, felajánlotta valakinek, aki gyorsan felgyorsulna mint megsemmisíteni. So he bumped it up the chain right here at SupplyFrame as well as we chose that had would be a great in shape for us as well as so we made an offer as well as right here we are!

Ki a pokol szállítókeret?

Olyan innovációs vállalkozás vagyunk, amely célja, hogy fokozza a mérnöki elemek, valamint az elektronikai ipar minden elemét. Valószínűleg nem hallottál ránk közvetlenül, de ha valaha is hasznosított, akkor az egyik webhelyünket használta. Ha kicsit ásást végez, hamarosan felfedezed, hogy forgalmazási hálózatot kínálunk az elektronikai ipar számára. Míg technikailag ez a “gonosz” számú nép szemében, sokkal több, mint egy további média társaságunk. Our platform as well as products are utilized by millions of engineers every month, as well as we’re building new tools to make developing as well as producing electronics even easier.

Mit akarsz vele?

A mérnökök számára eszközöket fejlesztünk, csak értelme van, hogy jobb kapcsolatot alakítunk ki a környéken. Néhány személyzetünk rutinolvasók, az egyiknek is volt az egyik hackje volt. Sokkal többet akarunk tenni. Miközben elsősorban számítógépes tudományok vagyunk, törekvő döntéshozók vagyunk, valamint a hackerek – van egy hacklab az irodánkban, valamint egy pár munkahelyen alapul (nézd meg a blogot itt). Megpróbálunk megenni a saját kutyáinkat, és általában nagyszerű időt építettek félelmetes dolgokat. Ideális esetben hamarosan kapunk néhány hackünket, hogy közzéteszem.

Nyilvánvalóan meg kell adnunk a befektetésünket, sok pénzünket a marketinghálózatunkból készítjük, így a legvalószínűbb módosítjuk a hirdetéseket a webhelyen, azonban ez az egyetlen fő módosítás, amit ehhez szeretnénk tenni pont. Biztosítani kell, hogy nem leszünk szűrni vagy alakítani az anyagot a hirdetők szeszélyeink alapján, valamint az elsődleges fókuszunk mindig a környéken, valamint a felfedezési módszerek segíthetünk abban, hogy jobban segítsünk.

Hova megyünk innen?

Well, we’ll keep had running mainly as it has been, the adverts will be much more appropriate (which numerous of you may really discover refreshing), however other than that not much will change. Próbáljuk meg, hogy néhány sokkal több írót hozzunk létre, valamint segítsen a lengyeles dolgokat, amelyeket felügyelet nélkül hagyott. Számos olyan terv, amelyet Brian prezentációjában javasoltak, jól ismert gondolataival, így ideális esetben látni fogunk néhányat.

Hosszabb távon meg fogjuk látni, hogy segíthetünk-e a kapcsolatainkkal, szoftveralkalmazásunk előmozdításával, valamint bármi más, amit hiszünk. Nagyszerű kapcsolatunk van az elektronikai iparág nagyszerű üzleti tevékenységével, reméljük, hogy kihasználhatjuk néhány ilyen kapcsolatot, hogy nagyszerű dolgok forduljanak elő itt.

Tényleg elérhetőek vagyunk az ötletek számára, ezért értesítsük a gondolataidat pontosan, hogyan lehet növelni, hogy meglátjuk, mit tudunk segíteni. Egy dolog, amit biztos lehet benne, nem vagyunk itt, hogy gonoszul csináljunk, itt vagyunk, hogy megtanuljunk dolgokat, és szórakozzunk!

Aleksandar Bradic

CTO

Szállítmánykeret

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *