Menu Close

A málna pi egy számítógépes monitoron belül helyezkedik el

íme, amit mindig is akartunk. [Matthieu] Szerelte a málna PI táblát egy számítógépes monitoron belül. Munkája a legolcsóbb okos TV-módosítást tesz lehetővé, amit esetleg gondolhatunk.

A fenti kép a bal oldali monitor vezetőlapját mutatja, a málna pi a hátsó műanyag burkolatra szerelve. [Matthieu] rövid HDMI kábelt használt a kettő csatlakoztatásához. A HDMI csatlakozó közvetlenül csatlakozik az RPI-be. A másik véget levágták, és a DVI PIN-khez forrasztott vezetékek a monitor PCB-jén. Ez nem jelent problémát, mivel a HDMI és DVI elektromosan azonos protokollokat használ. Az egyik dolog hiányzik az audio. De ha ugyanazt a hacket húzta le egy olyan eszközzel, amelyhez HDMI (mint egy televízió), akkor csak a forrasztás az audió kapcsolatokban is. Míg a vasat forró volt, szintén 5V forrást csatlakoztatott a monitorasztalról az RPI-re. Teljesíti a hacket a monitor tokban történő rögzítésével, hogy hozzáférhessen az SD-kártyához.

Hosszú ideig akartunk egy XBMC-számítógépet, amit tépőzünk a tv hátulján, és az RPI [kiderült, hogy] csak a dolog. now we’ve got to consider cracking open the TV to replicate this internalization hack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *