Menu Close

A Retina Display grafikával rendelkező alkalmazások a Mac App Store-on kezdenek felszíni a WWDC [Image]

előtt azok számára, akik még mindig nem voltak meggyőződnek arról, hogy az Apple bejelenti A Mac App Store néhány biztosítékot kínál. A 11 és 13 hüvelykes MacBook Air, a 15 hüvelykes MacBook Pro és az Apple asztali szolgáltatása – az IMAC – várhatóan megáldják az optimális élességi képernyőkkel.

A retina alkalmazások minden bizonnyal nem mutatnak semmit. Végül is meglehetősen könnyű egy fejlesztőnek frissíteni a retina kompatibilitás vizuális elemeit. Ennek ellenére az Apple jóváhagyta az említett alkalmazásokat, és jelenleg nem ismeretes, hogy mögöttük levő deveket elrontottak -e, vagy egyszerűen csak azt várták -e, hogy a Revitalize Retina -t hozza a MAC tartományba.

Tekintettel a látásminőség óriási javulására, amelyet az iPad Retina megvalósítása márciusban hoz létre, az a kilátás, hogy egy ilyen szolgáltatás a népszerű MAC sorozatra ütközik, valószínűleg sok a szájban. Az iPhone 4 volt az első eszköz, amely 2010 -ben megismerte a fogyasztókat a Retina kijelzővel, és számos nem nézett vissza.

Figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának növekedését, amely a harmadik generációs iPad táplálásához és az azt követő méretnövekedéshez szükséges, érdekes lesz megnézni, hogy az Apple képes-e megfelelően táplálni a közelgő eszközöket, miközben fenntartja a karcsú forma elemét-különösen a notebookjában. hatótávolság. Ellentétben az iPad -rel, amelyben egy LTE rádió bevezetése volt, a MacBook Air és a Pro változásai nem várhatóan sokkal több, mint növekményes, és a Pro várhatóan az optikai meghajtót átszedi, minden tekintet arra törekszik, hogy a MacBook -e a MacBook -t A levegő meg tudja őrizni erős akkumulátorát, vékony forma elemét és ésszerű energiáját a színes, pixelben gazdag új lakossal.

A retina -ra frissített Mac alkalmazások között szerepel a FolderWatch, amelyet a 2.0.4 verzióra bocsátottak. Az Apple személyzetének egy évvel ezelőtti kedvenceként elismertek, valószínűleg az, hogy a fejlesztőknek kissé érzékeny, belső információkat kaptak.

Bármi legyen is a helyzet, sokkal többet tudunk, hogy hétfőn jönnek, és mindannyian itt, a Redmond Pie -nál hihetetlenül izgatottak annak a kilátásnak, hogy a retina szépség végül becsapódik a MacBook Air, Pro és az IMAC felé.

A WWDC minden hüvelykjét félelmetes részletességgel fedjük le, tehát maradj velünk a lefedettségünkkel!

(a TNW -n keresztül)

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *