Menu Close

LULZBOT IS providing AWAY much more PRINTERS

LulzBot, the awesomely named 3D printer producer as well as parts supplier, is providing away eight of their AO-100 printers to eight lucky hackerspaces.

Ez nem annyira verseny, hanem inkább egy olyan giveaway, amelynek célja nyolc közösség által működtetett hackerpák, akik fantasztikus koncepciót kapnak pontosan, hogyan használják a 3D-s nyomtatót. If you’re part of a well-established hackerspace that doesn’t have a 3D printer yet, this is a fantastic chance to get your hands on a extremely good printer.

Egy ideig visszajuttunk az egyik lulzbot nyomtatót, hogy kinyomtassuk a testreszabott játékvezérlőket a fizikai fogyatékossággal rendelkező játékosok számára (és hogy más félelmetes dolgokat is). Menedzser Guy [Caleb] az AO-100 egy fantasztikus nyomtató, valamint az én felkeresetek, valamint a Lulzbot vásárlása, úgy tűnik, mint egy fantasztikus vállalkozás fantasztikus támogatással. Biztosak vagyunk benne, hogy a Hackerspákok, amelyek ezt a nyomtatókat megnyerik, a Lulzbot szállnak, képesek lesznek arra, hogy gyorsan felhasználhassák őket, ha valódi félelmetes dolgokat készítenek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *