Menu Close

Google Bővítő Glass Explorer program, a meglévő felhasználók most három barátot hívhatnak meg, cseréljék a régi modellt új

-ra. Egy adott technika, de a Google Glass -ról szóló általános vélemény eddig túlnyomórészt pozitívnak tűnik. A mai Google -tól származó jó hír az, hogy a Google Glass Explorer program bővítésének jelentései nagyon igazak, ha maguk a Google megerősíti a meghívó rendszer küszöbön álló bevezetését.

A mai napon már korábban hallottuk a Google azon lehetőségeit, hogy egy kicsit összekeverje az Explorer programot, hogy a meglévő üvegtulajdonosok lehetőséget biztosítsanak a barátok bevezetésére a hordható technológiához. Ahelyett, hogy hagyná a spekulációt, és megtenné a világhálón lévő köröket, a Google szinte azonnal megerősítette, hogy bevezetik egy fajta meghívó rendszert, valamint felhasználják a meglévő üvegtulajdonosok felhasználását, hogy kicseréljék a készletüket egy új számára. és a fejhallgató továbbfejlesztett változata.

Az írás idején a Google valójában nem használt konkrét információkat az ütemtervekkel kapcsolatban, vagy pontosan akkor, amikor elvárhatjuk, hogy ez a változás megtörténjen. Annyira elmentek, hogy kijelentsék, hogy a meglévő üveghasználóknak el kell kezdeniük az új rendszert, amelyet „a következő hetekben” helyeznek el, tehát úgy tűnik, hogy a színfalak mögött álló munka sok része már van teljes. A rendszernek lehetővé kell tennie, hogy azok, akik már vannak az üveg birtokában, legfeljebb három barátot hívnak meg, akik azután üveg vásárolhatnak maguknak.

A meghívó rendszeren kívül. A Google egyszeri hardvercsere-programot is használ. A program célja, hogy lehetővé tegye a meglévő üvegtulajdonosok számára, hogy az eredeti darabkészletet cseréljék a divatos szemüveg új és továbbfejlesztett változatához. A hivatalos Google Glass Google+ oldal kijelenti, hogy a vállalat a felhasználói visszajelzések alapján jobbá teszi a hardvereket, és hogy az új üvegkészülék a „jövőbeli árnyalatokkal és a vényköteles keretekből” fog működni. A Google a hardvercsere részeként egy mono fülhallgató is szerepel.

Mindig tudtuk, hogy a Google elkötelezett az üvegprojekt mellett, és a lehető legfejlettebbé és használhatóbbá teszi. Az Explorer program frissítése egyértelműen arra törekszik, hogy sokkal több felhasználót szerezzen a fedélzeten, amely viszont sokkal több adatot és visszajelzést szolgáltat, hogy a projekt a következő szintre kerüljön. Ez csak a jövőbeni fogyasztók számára jó lehet.

(Forrás: Google+)

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *