Menu Close

Freedome VPN az Androidhoz

Freedome VPN

Nevezze meg egy finn társaságot. Ha egyáltalán betartja a biztonságot, akkor legalább egy: F-Secure. Ez az üzlet ismert – legalábbis a biztonsági rajongóknak – legalábbis a víruskereső szoftverének, a karizmatikus kutatási kutatási tisztviselő, a Mikko Hyponnen mellett. Ugyanakkor a vállalkozás szintén használ egy VPN-t az F-Secure Freedome alakjában. Míg az üzleti pontokat a kreatív elnevezéshez adjuk, maga a VPN termék sokkal több csupasz csontot jelent, mint amire számítunk egy súlyos játékostól, mint például az F-Secure. Hasonlóképpen hiányzik a rugalmas árképzés, és rendkívül kevés az, hogy egy alapvető (de funkcionális) VPN -en túl kínál.

A protokollok, valamint a Freedome rendelkezésre állása

Túl van egy módszer a VPN kapcsolat létrehozására. A kedvelt választásom az, hogy a nyílt forráskódú, valamint az OpenVPN protokoll nevű kompetenciával. A nyílt forráskódúak azt sugallják, hogy azt bármilyen típusú potenciális sebezhetőségre választották. A FreedVPN -t Android, MacOS, valamint a Windows rendszeren használja az OpenVPN -t. Egy alkalmazás letölthető a Google Play Áruházból az Androidon, és innen regisztrálhat a Freedome -ra. A WireGuard az OpenVPN örököse. Ezenkívül nyílt forráskódú, valamint sokkal jobb sebességet biztosít, mint az alternatív protokollok. Kizárólag a közelmúltban kezdi látni az örökbefogadást. A Freedome mindazonáltal nem támogatja a WireGuardot, ez most jó.

Költség

A Freedome vizsgálata kissé eltérhet az alternatív VPN szolgáltatóktól. Sok cég havi tagsági terveket és tartós terveket szállít kedvezményes. Az F-Secure Freedome árazása havi opciót ugrik, és évente 34,99 dollárral kezdődik, hogy 3 eszközön felhasználhassák-a szolgáltatás közös helye öt. Évente 69,99 dollárért hét eszközt, vagy 2 évente 89,99 dollárt használhat hét eszköznél. Vigyázom, hogy a VPN-k hosszú távú előfizetéseivel kezdve, kezdetben legalább. Úgy gondolom, hogy sokkal jobb, ha egy ingyenes verziót, vagy egy alacsonyabb értékű rövid távú előfizetést használunk, ennek eredményeként pontosan megnézheti, hogy a VPN hogyan működhet a House-ban, valamint a webhelyekkel, valamint az Ön által nyújtott szolgáltatásokkal. szükség. Az a bit kiegészítő, amelyet előre fizet, megakadályozhatja, hogy egy olyan termékkel járjon, amely nem felel meg az Ön igényeinek.

A VPN tipikus éves értéke 72,64 USD. A Freedomes 34,99 USD évente meglehetősen vonzónak tűnik, emlékeztet arra, hogy az ellenkező VPN -vállalatok legalább 5 szinkron csatlakozást engedélyezhetnek. A Freedomes -t évente 69,99 dollárt kell megszereznie arra, hogy legalább ilyen sokat vágyakozzon.

Semmi sem olcsóbb, mint az ingyenes, valamint vannak olyan ingyenes VPN -költségek, amelyek figyelembe veszik. Mindegyik alagútvonal, valamint a hotspot védi a VPN -ellátási ingyenes tagsági szinteket, amelyek az Ön információfelhasználását havonta 500 MB -ra, valamint napi 500 MB -ra korlátozzák. A ProtonVPN -nek a legegyszerűbb ingyenes tagsággal rendelkezik, amelyet mégis láttam, mivel az informatikai helyek nem korlátozódnak az Ön adatain.

Szerverek, valamint magánélet

A Freedome huszonkilenc országban szervereket használ, amelyek rendkívül kicsi lehetnek a versenytársak VPN-ek tipikusnál. Nagyon sok országban a VPN borítja, annál sokkal inkább böngészhet egy közeli szervert, miközben külföldre utazik. Konkontosan praktikus, ha sokkal több lehetőséget kínál a helyének hamisítására.

A VPN hasonló békés hozzáféréssel járhat az adatokhoz, mint egy internetszolgáltató, valamint kétségtelenül olyan visszaélés, amely a bevételhez hozzáférést kap, vagy végül a hatóságok nyomozó eszközévé vált. Ezért döntő fontosságú a vállalatok adatvédelmi politikájának beolvasása, hogy megértsük, milyen információkat gyűjt az üzleti tevékenységek, valamint hogy milyen eljárások szükségesek az adatvédelem biztosításához. A vállalat adatvédelmi politikája szerint az F-Secure nem kínál vagy megosztja az ügyfelek forgalmát, és azt sem fogja átvinni, hogy a forgalom, sem a webes webes forgalom megőrzése nem tarthatja meg a választott személyhez. Nagyszerű. A politika együttesen felvázolja néhány kötelezettségvállalást: az üzleti vállalkozás titkosítja a webes forgalmat, és nincs semmilyen típusú háttere. Ez a zaj nyilvánvaló lehet, azonban az F-Secure részéről pontos hitet mutat.

Sebesség

Nem számít, hogy az Ön által használt VPN -t valószínűleg meggyőződött arról, hogy növekedett a késleltetés, valamint az átadási sebesség csökkenése, valamint az átviteli sebesség. Ez megegyezik a kurzusra, mivel a VPN eredményeként a webes forgalmat extra gépekkel és rostokkal is irányítja. Annak érdekében, hogy minden szolgáltatás hatására egy módszert indítsunk, hajlamosak vagyunk egy sor tesztet futtatni az OOKLA SpeedTest eszközzel, valamint a VPN futásának, valamint amikor nem. Vegye figyelembe, hogy az OOKLA -t a PCMAGS kiadó, a ZIFF Media. Az F-Secure elképesztően jól teljesített egy kisebb VPN szolgáltatáshoz. Hajlamosak vagyunk felfedezni, hogy az átadási sebesség csökkentette az eredményeket 61,7 százalékkal, valamint a transzfer sebesség -teszt eredményeit 74,9 százalékkal. Lehet, hogy az előző kissé nem annyira, mint a medián eredmény, és ennek eredményeként az utóbbi több lesz. Latencia -pontszáma meglepő voltnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *