Menu Close

A WatchOS 4.3 és a TVOS 11.3 végleges verziója kiadott [Download]

Az Apple hivatalosan kiadta a letöltési Watchos 4.3 és a TVOS 11.3 végleges verzióját az összes kompatibilis Apple View és Apple TV -eszközökhöz.

A belső és külső tesztelés hosszabb időtartama után a kiadás azt sugallja, hogy a vállalat mindkét platformot készen áll a nyilvános fogyasztásra, mindkettő azonnali telepítésre rendelkezésre áll.

Az Apple szorosan együttműködik a regisztrált tervezőkkel és a nyilvános tesztelőkkel – az utóbbi csak a 11.3 TVOS -t – garantálja, hogy mindkét platformot alaposan és robusztusnak tesztelték, mielőtt a nyilvánosság elé kerülnének. A többszörös teszt fejlesztése lehetővé tette az Apple belső mérnöki csapatainak biztosítását a szoftver minőségében, amely a mai naphoz vezetett minket, valamint a WatchOS 4.3 és a TVOS 11.3 rendelkezésre állását.

WatchOS 4.3: Ez egy fantasztikus frissítés az Apple View tulajdonosok számára, akik feliratkoznak az Apple Music -ra. Visszatértek az Apple Music Library -hez való hozzáférés képességével, valamint egy új „On iPhone” funkció bevezetésével, amely lehetővé teszi az Apple View tulajdonosai számára, hogy hozzáférjenek a zenéjükhöz. A napi tevékenységi információkat a Siri View Face -hez is továbbítják a vásárlás során, hogy az egyének gyors pillantása legyen az előrehaladásról. Van egy gyönyörű új töltési animáció is, amikor az Apple View kapcsolódik a hatalomhoz. Az Apple View tulajdonosok a WatchOS 4.3 telepítésével szintén éjjeliszekrény módot használhatnak táj- és portré orientációban.

TVOS 11.3: Az Apple bevezette az Airplay 2 támogatását a korai kiadásokkal a TVOS 11.3 -mal, amely lehetővé teszi a telepített Apple TV hozzáadását az otthoni alkalmazásba egy nagyobb, sokkal kifinomultabb HomeKit környezet részeként, de később kiküszöböli azt, ami valamiféle kiábrándító, de kiábrándító, de kiábrándító, de Reméljük, hogy visszatér a jövőben az iOS kiadásokba.

A TVOS 11.3 frissítésével az Apple TV -egyének fejlesztéseik vannak a tartalomtámogatáshoz, valamint az újonnan bevezetett automatikus képkockakar -váltáshoz az Apple TV 4 használatakor.

Mint már említettük, mind a TVOS 11.3, mind a WatchOS 4.3 letölthető és kölcsönhatásba léphet a Best Now -val. Az Apple TV tulajdonosai – akár az Apple TV 4, akár az Apple TV 4K – megragadhatják a legfrissebb frissítést az operációs rendszer szoftverfrissítési mechanizmusán keresztül.

Az Apple View tulajdonosoknak viszont legalább 50% -os akkumulátort kell kapniuk az eszközön, összekapcsolniuk kell egy áramforráshoz, és töltse le a frissítést a kapcsolt eszköz megfelelő nézeti alkalmazásán keresztül.

Ön is szeretné megnézni:

iOS 11.3 Jailbreak: Íme, amit az iPhone és az iPad egyéneknek tudniuk kell

Ellenőrizze az iOS 11.3 végleges kiadási jegyzeteket, funkciókat, változást, mind itt egy helyen

Töltse le az iOS 11.3 IPSW linkeket, a végleges verzió OTA frissítését itt

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 11.3 -at az eszközön [Útmutató]

A FORTNITE 3.4 javító jegyzetek a mobil frissítéshez és más platformokhoz, az íme, mi az új

PUBG Mobile 0.3.3 APK letöltés az androidhoz, az iOS frissítés, az íme, mi az új

Ellenőrizze az iOS 11.3 akkumulátor egészségét, engedélyezze vagy tiltsa le a CPU fojtószelepét az iPhone -on, itt van

Jailbreak iOS 11.3 / 11.2.6 / 11.2.2 az iPhone -on és az iPad -en [Állapotfrissítés]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *