Menu Close

Adja hozzá a Facebook és a Twitter megosztási lehetőségeit az iPhone Notes alkalmazáshoz a ‘Sharenotes’

IOS 5 segítségével, amely a natív Twitter integrációt hozta az iPhone, az iPad és az iPod Touch -hez, és ezt szépen követték egy hasonló ajánlathoz, hogy hasonló ajánlatot hozzon létre. az iOS 6 -hoz a Facebook -szal. De bár ez a mély tagság csodákat tett a különféle tartalmak zökkenőmentes megosztása érdekében, a Notes alkalmazásban hiányzik ez a képesség, hogy megosszák egy jegyzetet a Facebookon vagy a Twitters -en keresztül. A Sharenotes nevű, remek kis csípésnek köszönhetően, ez a korlátozás nem akadályozza meg a jegyzetek megosztását követőiddel és barátaiddal, és bár a Twitter 140 karakterkorlátozása szintén vonatkozik a jegyzetekre, legalább nem kell vágnia. És beillesztés már.

Őszintén szólva, az iOS még most is tele van ilyen típusú rendellenességekkel és következetlenségekkel. A kamera tekercsben található megosztási gomb mindenféle lehetőséget kínál nekünk, és bár ezek közül néhány nem vonatkozna közvetlenül a jegyzetekre (például a “Használat háttérképként” opció), ez egy kis rejtély, hogy miért van Nincs olyan lehetőség, hogy a jegyzetekben jegyzetet küldjön Facebook üzenetként vagy tweetként.

Lehet, hogy csak az volt, hogy az Apple a karakterkorlátozással úgy gondolta, hogy egy kicsit nehéz lenne dolgozni, és nem egy különösen érdemes vállalkozás. Miközben látom ezt a nézőpontot, a választókészülék kifejezetten arra kéri a felhasználót, hogy húzzon ki egy hangjegy 140 -es darabját A jegyzetek funkciója, amely egyre keltezettebbnek tűnik.

A tény azonban továbbra is fennáll, hogy a másolás és a beillesztés mellett nincs hatékony módja annak, hogy áttekinthető mussamjait a világ többi részére terjessze, de ha valóban börtönbe kerül, a Sharenotes kitölti ezt a kis “hiányzó” funkciót.

Elérhető a Bigboss Repository -n (a Cydia -n belüli alapértelmezett „források” alatt), és teljesen ingyenes. Nem csak egy nagyon kicsi fájl a telepítéséhez, hanem még nem is igényel átrendezést, ezért érintse meg a Cydia gombot, és engedje meg az iOS -eszközt, csak egy kicsit több funkciót.

Feltétlenül nézze meg az iPhone Apps Galéria és az iPad Apps Galériát, hogy felfedezze az iPhone és az iPad további alkalmazásait.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *