Menu Close

A hagyomány-pager hálózat visszaállítása az élethez

[JELmer] Csak a közelmúltban felfedezte régi pagerját a mozgás közepén, valamint úgy döntött, hogy felmondja azt, mint a kedves emlékei, hogy egy oldalt kapjanak. Hamarosan megállapította, hogy a pager száma már nem aktív volt, és a Pager hálózatának teljesen leállt. Ahhoz, hogy az életbe vigyázzon az életre, [Jelmer] kifejlesztette saját OpenWRT-alapú Pager bázisállomását, amely emulálja a POCSAG RF Pager protokollt.

[Jelmer] kinyitotta a pagerját, és elkezdte a jeleket, hogy meghatározza, hogy milyen protokoll használta a pager. Hamarosan felfedezte az RF vevőt, valamint a dekóder IC-t, amely végrehajtja a POCSAG PAGER protokollt. [Jelmer] began going through the sparse POCSAG documentation as well as assembled sufficient info to implement the protocol himself.

[Jelmer] Használt egy HLK-RM04 WiFi router modul az építés agyához, amely egy olyan atménával beszél, amely az SI4432 RF adóvevőt vezérli. Az útválasztó az OpenWRT-t, valamint a SI4432 IC által továbbított jeleket kezeli. [Jelmer] hatékonyan kihasználva ezt a konfigurációt a kezelések kezelésére számos pázsitra küldött, valamint a konfigurációt a testreszabható riasztások küldésére a jövőben. [Jelmer] does note that operating this gadget may be unlawful in many countries, so as always, inspect regional frequency allocations as well as legislations before dealing with this project. Ellenőrizze a videót a szünet után, ahol a pager a [JELMER] távadó által inicializálódik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *