Menu Close

A Nokia Lumia 928 Windows Phone 8 Gadget bejelentette, itt vannak a részletek [Video]

Mindenki megértette, hogy ott van, és számos úgy tűnt, hogy az elsődleges specifikációi biztosított a közelgő Lumia 928-ból. Noha maga a készülék maga a Lumia 920-tól leginkább változatlan marad, ez az Egyesült Államok számára megjelenik, mint a Verizon különlegessége-végül lehetővé teszi a nemzet leginkább feliratkozott hálózatának lehetőségét. Tisztességes Windows Phone 8 kézibeszélő.

A Lumia 920, amely még most is, az üzleti élet egyik legjobb kamerájával büszkélkedhet, csak AT & T-vel kapcsolatos ügy volt, valamint a 115 millió ügyfelet kiszolgáló Verizon mellett, az exkluzivitás korlátozta mindkét eszközöket, mint magának a szerkalattudaknak a hatókörét. valamint a Fledgling Windows Phone 8 platform.

Noha a 920 -as volt, és még mindig egy kedves eszköz, rendkívül jó képernyővel, a Lumia 928 különösen vékonyabb és könnyebb, mint egy olyan eszköz, amely meglehetősen terjedelmes volt. A nyertes OI-k, valamint az úgynevezett „PureView” innováció megmarad, a Carl Zeiss lencséjének megőrzése mellett, amely nem meglepő, feltéve, hogy a videokamera-innováció az egyik csúcskategóriás Lumia-eszköz sátorfunkciója, valamint pontosan ugyanaz a képernyő. valamint a belső tereket is újrahasznosítják a Lumia 928 -hoz.

A képernyő végén a Lumia 928 hatalmas 4,5 hüvelykes OLED kijelzőt tartalmaz, a képernyőfelbontást nem adják közzé. De meglehetősen konkrétak vagyunk, hogy megfelel a 920 -as lépéseknek, és elérhető HD -kijelzővel. A vezeték nélküli töltés szintén ott van, amit a Nokia a Lumia felállásukkal nyom.

A Nokia még nem tette ki az összeset, valamint az, mivel az eszköz testéről nem tett részleteket, még mindig van remény, hogy a pletykák alumínium teste helyettesítheti a fényes polikarbonátot, amely a Nokia védjegye. Természetesen a polikarbonát -kialakításhoz a 920 meglepően szilárdnak érezte magát, bár az alumínium kétségtelenül javítaná a dolgokat, éppen annyira tovább, és hozzáadva egy kis osztályt.

Nem kétséges, hogy a Nokia felzárkóztatást játszik az okostelefonok világában, valamint bár a Windows Phone Store továbbra is elveszíti a számot, valamint az alkalmazások tartományát, amelyek szükségesek az Android megfelelőségének megfelelően történő telepítéséhez, valamint az iOS-nak, a készülékek A finn vállalkozás egyáltalán nem tűnik egyáltalán nem szegénynek. Miután foglalkozik a 920 -as ömlesztettség problémájával, a 928 valószínűleg kissé showstopper lehet; Különösen akkor, ha ez az alumínium megjelenik.

A Nokia Lumia 928-at május 16-tól, valamint az ismerős kétéves szerződéses megállapodás 100 dollárt kínálnak a Verizon Wireless ügyfeleknek. Noha ez határozottan egy érintés a legújabb kézibeszélők mögött a specifikációk szempontjából (végül is egy edzés utáni 920), az új, vékonyabb kialakítás, az ésszerű költségek, valamint a rendkívül kiváló videokamera érdemes mérlegelni. Annak ellenére, hogy a Nokia bejelentette egy ilyen csúcskategóriás eszközt a május 14-i rendezvénye előtt, azaz azért, mert Londonban tartják, érdekes látni, hogy mi a számunkra sokkal több Nokia van.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Lumia 928 Vs. iPhone 5 Vs. Galaxy S3 – Hivatalos Nokia videokamera teszt [videó]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *