Menu Close

Retro Chaser jel világít az életedre

[GNSART] A filmiparban gyakran használt propsokat építenek. Ő teremtett egy csodálatos retro vegas stílusú fényes chaser jelet. A jel néhány évvel ezelőtti munkaként kezdődött. Míg a [GNSART] foglalkozhat a fizikai összeszereléssel, a mechanikus könnyű Chaser költsége a költségvetés feletti projektet tolta. A jelprojektet akkor törölték, de soha nem szabad elfelejtette.

Gyors előre néhány héttel ezelőtt. [GNSART] történt az Arduino közösségen. Rájött, hogy egy Arduino Uno-val és egy tipikusan elérhető reléasztallal, végre felépítheti a jelet. Néhány maradék cédrus kerítésű gyomorral kezdődött. A kanyarokat ragasztottuk, majd nyíl alakúvá vágták. The holes for the lights were then laid out and drilled with a paddle bit. [GNSART] Azt akarta, hogy a fa kicsit idősebb legyen, ezért létrehozott egy ebonizáló foltot. 0000 Acélgyapjú, vízbe merített és megengedett, hogy rozsda ecetben néhány napig létrehozott egy folyadékot, amely ideális a feladathoz. A szolgáltatás csiszolt és eltávolítva, mint a folt, ami idős fa. Láttuk ezt a technikát a tea, a folt és más anyagok előtt, hogy elérjük a kívánt hatást.

[GNSART] Ezután építette a szegélyét. 22 gauge steel sheet metal was bent to fit the outline in a bending brake. The steel sheet was stapled to the wood, then spot welded to create one continuous piece. Végül a könnyű aljzatok telepítve vannak, és az Arduino felé kerültek. [GNSART] Először mechanikus relékkel kísérletezett, és miközben szeretjük a hangot, nem vagyunk biztosak abban, hogy mennyi ideig tartanak. Gondosan úgy döntött, hogy a végső megvalósításhoz szilárd állami reléket választ. Az eredmény önmagáért beszél. A LED-ek nagyszerűek – de csak valami van az alacsony teljesítményű izzólámpák meleg ragyogásáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *