Menu Close

PWNPAD, THE PENTESTING tablet

Over the last few months, we’ve seen our fair share of pentesting appliances. Függetlenül attól, hogy egy málna pi típusú, egyéni disztribúcióval rendelkeznek, vagy egy ártalmatlan megjelenésű internetes falszalaggal, mindannyian fantasztikus eszközöket vizsgáltak a jövőbeni biztonsági rohamok otthoni, a munkahelyen, vagy valaki másban munkahely. Pwnie Express, makers of pentesting equipment, are now releasing one of the very best looking as well as potentially a lot of beneficial piece of pentesting devices we’ve ever seen. Ez a pwnpadnak hívják, és lehetővé teszik, hogy megragadja a tönkreteszedését, miközben még mindig stílusos.

A Google Nexus 7 tabletta alapján a PWNPAD egyesíti a valóban fantasztikus tabletta összes finomságát – az NFC-n kívüli bejelentkezési képesség, valamint a multiband rádiók – nyílt forráskódú eszközök, valamint USB OTG kábel USB Ethernet, Bluetooth, valamint WiFi adapterek. Bármi legyen is a PWNPAD-ben a maximális hasznosság érdekében a pöttyös alkalmazásokhoz.

Of course, for those of us that already have a $200 Nexus 7, Pwnie reveal states they’ll be providing away the source for their software, enabling any individual with understanding of make to have the exact same performance of the PwnPad. A program Ön igényel egy USB OTG kábelt, valamint a WiFi-t, a Bluetoothot, valamint az Ethernet adaptereket, de csak annyi 100 dollárt kell hozzáadnia; Integrált egy 200 dolláros NEXUS 7, építése a saját, sokkal több, mint egy kicsit megfizethetőbb, mint a Pwnie Express ‘, és azt kérdezte, hogy a megrendelést $ 795.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *