Menu Close

25 Fortnite mobil javaslatok, valamint technikák, amelyeket meg kell értenie

, a Fortnite továbbra is az egyik leginkább játszott játék szerte a világon. A játéknak nagy rajongói bázisa van, és a legendás játékok tavaly a Fortnite -t ​​mobil eszközökbe hozták. A játékot nemrégiben frissítették egy új világgal, mivel a Fortnite 2. fejezete itt van. Annak érdekében, hogy segítsen megszerezni ezeket a győzelmeket, a legjobb Fortnite mobil tippekkel, a technikákkal és a rejtett beállításokkal is feljöttünk, amelyeket ki kell használnia, és tudatában kell lennie. Ha 90 Hz -es vagy 120 Hz -es játékot kerest, itt van néhány a legjobban magas FPS Android játékok közül.

A helyzetben olyan játékokra gondol, mint a Fornite Mobile, akkor érdemes ellenőriznie ezeket a legfinomabb Battle Royale játékokat az Android számára. Tehát még ennél is sokkal több ado nélkül vizsgáljuk meg a legjobb Fortnite mobil javaslatokat, hogy megszerezzék ezeket a legendás győzelmeket.

25 Fortnite mobil javaslatok, valamint beállítások

1. Rendezze át a HUD -t

Egy másik kiváló Fortnite javaslat a képernyőn megjelenő gombok/HUD átrendezése. A képernyőn megjelenő vezérlők kialakításának javítása lehetővé tenné, hogy jelentősen javítsa a reakciót és az épület sebességét. Lehet játszani, ha a „karom technikát” használja, ahol 3 vagy 4 ujját használja a karakter kezelésére a játékban. Ez a technika sokkal jobb módszer, mint csak a hüvelykujjával való lejátszás, mert gyorsabban fejlődhet, és javíthatja a pillanatot.

2. Használjon vezérlőt

Ellentétben a PUBG Mobile -tól, amely nem támogatja a vezérlőket hivatalosan, a Fortnite Mobile Players használhatja a vezérlőket a játékhoz. Szinte bármilyen típusú Bluetooth -vezérlőt támogatunk, mindaddig, amíg az okostelefonhoz kapcsolódik. A fizikai vezérlő sokkal jobb játékélményt és játékon belüli kezelést biztosít, mint az online gombok. A vezérlő lehetővé tenné, hogy egyszerre gyorsan és gyorsan végezzen több feladatot.

A Fortnite Mobile -nak sok multitaskingre van szüksége – építés, mozgás, lövöldözés, célzás és ugrás, ezért a vezérlővel való játék jelentős előnyt jelentene az érintőképernyő -vezérlőkön keresztül játszott személyekkel szemben.

3. Ügyeljen arra, hogy fejhallgatót viseljen

Itt van egy látszólag látszólagos tipp, azonban néhány játékos teljesen figyelmen kívül hagyja. A zaj rendkívül hasznos eszköz, ha bármilyen típusú lövöldözős címet lejátsszon. Egy pár kiváló minőségű fülhallgató vagy fejhallgató lehetővé tenné, hogy az ön közelében lévő ellenfelek mozgását felvegye. Természetesen láthatja a közeli ellenfél lépéseit a Mini-térképen, azonban ez nem helyettesíti a fejhallgató által kínált térbeli megértést.

A zaj nemcsak figyelmezteti Önt a lépésekre, bár távolról is hallhatja az ellenfél lövéseit is. Ez lehetővé tenné, hogy döntést hozzon a területről való harcról vagy áthelyezésről.

4. Változtassa meg az érzékenységet

A Fortnite alapértelmezett érzékenysége kiválóan alkalmas új egyének számára, akik éppen megkezdték a játékot. Érdemes lehet azonban módosítani az érzékenységet, hogy sokkal jobban kezelje a mozgását. Alapértelmezés szerint sokat kell elhelyeznie, hogy 180 fokos vagy 360 fokos fordulatot készítsen. Ez azt jelenti, hogy a reakcióideje jelentősen csökken a helyzetben, amelyre szükség van az ellenfél gyors bevonására a legjobb mögött. Módosítsa ezeket a Fortnite -beállításokat, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a játékból.

5. Figyelje a vizuális útmutatásokat

Annak érdekében, hogy a játék egyszerűbb legyen a mobil játékosok számára, a Fortnite néhány vizuális útmutatást adott hozzá. Ezek a kis ikonok ugyanúgy felpattannak, mint a riasztás játékosok a közeli ellenfél lépéseire vagy lövésekre. Mindig tartsa szem előtt, hogy ezek a vizuális útmutatások tudatában vannak a közeli környezetének. Ez a Fortnite javaslat szintén hihetetlenül hasznos olyan körülmények között, amikor nem tudja használni a fejhallgatót a játékhoz.

6. Ismerje meg a térképet

A következő Fortnite Mobile javaslatunk társul a csatatér alkalmazásának megismerésével. Kiadott egy új frissítést a játékhoz, amely új térképet és egy csomó módosítást hozott a játékban. Ha még nem ismeri a Fortnite -t, akkor ez a Fortnite javaslat valószínűleg az egyik legelső dolog, amelyen dolgoznia kell. A legjobb zsákmányterületek vagy a térképen lévő forró cseppek megértése lehetővé tenné a saját stratégiáinak kialakítását. Ezért képes lesz gyorsabban fosztogatni, és még az ellenségeket is megakadályozhatja, ha az elején nem keresi a harcot.

Természetesen, még ha rutinszerű Fortnite játékos is, egy kicsit időbe telik, hogy megismerkedjen az új térképmel. Minél gyorsabban fedezheti fel a térkép kialakítását, annál sokkal előnyösebb lenne más játékosokkal szemben, akik újak a játékban is.

Nézze meg: Telefonhívás a vám: mobil javaslatok, valamint a tudás technikái

7. Ragaszkodjon a legénységhez

Lehet, hogy egy ideig elcsábít, hogy elmeneküljön a csapatától, hogy annyi zsákmányt kapjon, amennyit csak tudtál. Ennek ellenére a csapata mellett is megszabadult a meccstől. Okos lenne ragaszkodni y -valnullnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *