Menu Close

Szerezzen be egy 64 GB-os iPhone XS-t, amely teljesen fel van oldva, és megújítva mindössze 477 dollárért

Az Amazon jelenleg az Apple magas besorolású iPhone XS-jét kínálja, amelynek belső 64 GB-os képessége megújult eszközként 44% -os diszkontrátát alkalmaz. Ez a folyamatos ajánlat azt jelenti, hogy a lenyűgöző iPhone XS -t mindössze 477,99 dollárért veheti fel, ami csak néhány dollárral több, mint a nemrégiben kiadott iPhone SE, a Method sokkal jobb specifikációkkal.

Először is, és legfontosabb, ez a készülék teljesen fel van oldva, lehetővé téve, hogy felhasználhassa azt az Ön által választott szolgáltatóval. A megújult eszköz jellege óta nem tartalmaz semmilyen SIM -kártyát vagy fejhallgatót a kötegben, ugyanakkor egy vadonatúj telefonhoz hasonlóan, valamint felkészült, valamint arra vár, hogy bármilyen típusú hálózat felhasználását használja Önnek választ.

Hasonlóképpen tesztelték az akkumulátor kopásának és átjárásainak szempontjából, valamint garantáltan az akkumulátor egészségének és wellnessnek a megtalálása legalább 80% -kal, amellett, hogy mentes a kisebb vizuális és kozmetikai kérdések kivételével. 64 GB belső tárolást kínál, hozzáférést kínál az iOS legújabb verziójához, valamint az Apple lenyűgöző dupla-lencse-kamerarendszerét, amely lehetővé teszi a lenyűgöző fényképezést. Hasonlóképpen rendelkezik az előre néző TrueTeph kamerával, amely lehetővé teszi az ID-vel való kezelést annak érdekében, hogy feloldja a készüléket, és engedélyezze a vásárlásokat az Apple Pay-kompatibilis kártyákon keresztül.

Azoknak az embereknek, akik még nem vásároltak „megújult” eszközt az Amazon-tól, érdemes egy kicsit többet megérteni a rendkívül nagylelkű 90 napos Amazon megújult garanciáról:

A megújult termékek működnek, és újnak tűnnek. Ezeket az előzetes tulajdonban lévő termékeket nem engedélyezték, azonban az Amazon-minősített beszállítók megvizsgálták és tesztelték. A doboz, valamint a kiegészítők (a fejhallgató nélkül) általános lehet. A vezeték nélküli eszközök között szerepel a 90 napos Amazon megújult garancia.

Tehát, ha ez elegendő ahhoz, hogy egy lenyűgöző készlet megvásárlásához besoroljon, amelyet megújítottnak kell besorolni, és amely tehát szuper olcsó, valamint egy hihetetlen üzlet reprezentatívja, akkor valóban követelmény, hogy felugrson tovább. át az alábbi közvetlen linkre. Nem sokkal később, mielőtt ez a költség visszaugrik, mint ahol kell lennie, mint amennyire azt kérik, hogy fizessen egy kicsit többet az pontosan ugyanazon iPhone X -ekért. Fogd meg most!

Vásárlás: Apple iPhone XS, 64 GB, arany – teljesen feloldva az Amazon -tól: 477,99 USD | Eredeti ár: 850 USD

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

iPhone SE 2 2020 képernyővédő: Itt van a legjobb, amit ma megvásárolhat [lista]

Letöltés: iOS 13.4.5 Beta 2 IPSW linkek, OTA frissítés az iPados 13.4.5 Beta 2 kiadott együtt

KODI 18.6 IPA APK LETÖLTÉS IOS 13 / iPados 13 -ra, Android megjelent

Futtasson több 2 WhatsApp -fiók számát 1 iPhone -on, a helyes módon, a következő

Letöltés: IOS 13.4.1 IPSW linkek, az OTA frissítése kiadott az iPados 13.4.1 -rel együtt

Jailbreak iPhone 11 Pro Max az UNC0ver 4.0.0 -val az iOS 13.3 -on

Checkra1n a Windows alternatívájához: Pontosan hogyan lehet használni a RA1NUSB -t az iOS 13.3 börtönbreakhez

Jailbreak iOS 13.4.1 / iPados 13.4.1.

Leminősítés iOS 13.4.1 -re iOS 13.3.1 -re a Checkra1n Jailbreak számára, itt van

Az Apple Watch EKG alkalmazás hack: Engedje meg az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legújabb oldalán frissítse magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *