Menu Close

A 2019. évi iPhone előnyei az Egyesült Államok Tarifáinak késleltetéséből néhány kínai gyártású behozatalra, de az Apple Watch, a Mac és még sok minden más hamarosan

Donald J. Trump hírhedt adminisztrációja ideiglenesen késleltette a tíz százalékos tarifát egyes termékeknél amelyeket Kínában gyártanak.

A kedden meghozott döntést valószínűleg nem állítják állandóvá, de azonnal számos vállalat és termék, köztük az Apple Inc. és annak iPhone számára előnyös.

Az adminisztráció úgy döntött, hogy 2019. december 15-ig késlelteti az egyes termékek és terméktípusok tarifáit. Ez sem hosszú távú győzelem a végfelhasználó számára, mivel a tarifák valószínűleg látható árat eredményeznek, amikor végül elérik. Azonban itt és most, ez egy kis győzelem azoknak a termékeknek, amelyek részt vesznek a megtorlásban.

A tarifákról való lemondásról szóló döntés a mobilhálózatok telefonjaira, a hordozható automatikus adatfeldolgozó gépekre vonatkozik, amelyek súlya kevesebb, mint 10 kg, set-top doboz és streaming eszközök, külső számítógépes monitorok, billentyűzetek, nem vezeték nélküli fejhallgató, és a távirányító perifériák perifériái Video-játékkonzolokhoz.

Ez azt jelenti, hogy az Apple iPhone -ja jelenleg mentesül a tarifából, csakúgy, mint az iPad, a MacBook, az iPod Touch és más laptopok, amelyek mindegyike hordozható automatikus adatfeldolgozó gépek címe alá tartozik. Mindaddig, amíg a fent említett 10 kg -nál kevesebb súlyúak.

Ez azonban nem minden jó hír minden termék számára. 2019. szeptember 1-jétől a tíz százalékos tarifák vonatkoznak az alapállomásokra, a lítium-ion akkumulátorokra és az akkumulátor tokokra, az asztali MAC számítógépekre, az Apple View Sands-ra és még az Apple View-ra is, amely a „gép” kategóriájába tartozik. a hang, a képek vagy más adatok fogadása, átalakítása, átvitele vagy regenerálása. ”

Ez a kategória az AirPods, a HomePod és még a vezeték nélküli Beats hardvereket is tartalmazza. Tehát az Apple bizonyos területeken részesülhet a megtorlással, de minden bizonnyal megütötte, ahol számos más terméke fáj.

Mint már említettük, Trump adminisztrációja úgy döntött, hogy december 15-ig késlelteti ezeket a kezdeti tíz százalékos tarifákat. Amikor ez a dátum végül megkerül, teljes mértékben elvárjuk, hogy ezek a tarifák hatályba lépjenek, az Apple és más vállalatok számára pedig erősen fizetnek a kínai gyártású áruk behozatala.

(Forrás: Vállalati bennfentes)

Ön is szeretné megnézni:

A legjobb Galaxy Note 10/10+ plusz esetlista: Itt vannak a védelemhez szükséges kötelezőek

A legjobb Galaxy Note 10/10+ plusz képernyővédő? Itt vannak a választásunk [lista]

iOS 13 béta 6 profilfájl letöltése fejlesztői fiók nélkül az iPhone -on vagy az iPad -en

Töltse le az iOS 13 BETA 6 IPSW linkeket és az OTA profil frissítését

Jailbreak iOS 12.2 UNC0VER 3.3.0 IPA használatával

Telepítse a WhatsApp Web -t az iPad -re az iOS 13 és az iPados 13 köszönhetően

100+ iOS 13 Rejtett funkció iPhone és iPad számára [futó lista]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 13 / iPados 13 béta -t iOS 12.3.1 / 12.4 -re

IOS 13, iPados kompatibilitása iPhone, iPad, iPod Touch eszközökhöz

Töltse le az iOS 13 BETA 1 IPSW linkeket és telepítse az iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plusz, 6s, iPad, iPod [oktatóanyag]

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *