Menu Close

Mentse el a linkeket a Firefox -ba az Androidon, a TAB sorban, hogy később megtekinthesse őket

A natív alkalmazások kiválóan szolgálnak az okostelefonokhoz. Csak használja ki a natív Facebook alkalmazást iOS vagy Android számára, valamint a mobil webhelyet, valamint a folyékonyság és a teljesítmény szigorú különbségei meglehetősen világosak. A natív alkalmazások azonban nem sokkal jobbak, mint általában a webhelyek. Ez az oka annak, hogy a Facebook alkalmazás felhasználása a számítógépén olyan szörnyű élmény. Mivel az alkalmazás nem gyenge, mivel a Facebook webhelye csak remekül működik. A legrosszabb rész az, amikor egy alkalmazás linkjeire kattint, akkor el kell hagynia az alkalmazást, és el kell lépnie a böngészőbe. Ha már használ egy böngészőt, akkor csak a linkeket nyithatja meg egy új lapon anélkül, hogy elhagynia kellene a Facebook -ot. Mivel azonban a Facebook mobil webhelyének használata nem olyan élvezetes élmény, az okostelefonokon az alkalmazások közötti állandó változás között ragadunk. Ha a Firefoxot használja az Android okostelefonján, akkor már van megoldása, table sora.

Néhányan azt sugallhatják, hogy manapság sok Android alkalmazás nem követeli meg a böngészőket a linkek megnyitására. valamint ez igaz. A Google, mind a Facebook egyaránt megpróbálta megoldani a problémát a saját módjain. A Facebook alapértelmezés szerint linkeket nyit az alkalmazáson belül. A Facebook szintén bevezetett egy azonnali cikk -erőfeszítést, amely lehetővé teszi a konkrét linkek azonnali megnyitását bármilyen típusú tonna idő nélkül.

A Google valami hasonlót tett a saját alkalmazásaival, valamint lehetővé tette más alkalmazások tervezői számára, hogy kihasználhassák a Chrome böngésző előnyeit, hogy linkeket nyitjanak meg egy testreszabott króm lapon, amely a megadott alkalmazás részét érzi. A tapasztalat sokkal folyékonyabb, mint a link böngészőben történő megnyitása, ám ez még mindig elvonja téged attól, amit nézett.

A link megnyílt a Facebook Android alkalmazással

A link megnyílt a Google+ Android alkalmazás segítségével

A Mozilla válasza erre a kérdésre különbözik a Google vagy a Facebook -hoz képest. Sokkal inkább a zseb alkalmazáshoz és a szolgáltatáshoz, amely lehetővé teszi a weboldalak mentését a későbbi olvasáshoz, bármennyire is jobb. Mivel a zsebbe mentett linkek felejthetők, amíg el nem küld egy értesítést, amely emlékezteti őket. Sok alkalommal elutasítja az értesítést, mivel ez nem lehet remek alkalom a cikkek ellenőrzésére. valamint akkor nem emlékszik újra. A Mozilla -val, a böngészővel nem csak nem fog emlékezni a linkekre. Előbb vagy utóbb a böngésző, valamint amikor ezt megteszi, akkor a linkek új lapokon vannak, amelyek rád várnak.

Telepítse a Firefoxot

[GooglePlay url = ””/]
Engedélyezze a fül sorát a Firefoxban

A Firefox alapértelmezés szerint nem menti el a linkeket, és megnyitja őket, mint a króm vagy bármilyen más böngésző látása. A Firefoxban azonban engedélyezheti a linkek mentését, ahelyett, hogy a legjobban nyitja meg őket. Ehhez nyissa meg a Firefoxot, és érintse meg a Jobb felső sarok három pont menü gombját. Válassza a Beállítások, valamint az General. Most érintse meg a TOW TOW MORE melletti váltót, hogy bekapcsolja.

Sor fülek a Firefox -ban

Most már megvan a Facebook, valamint a Google technikák megvalósítása, így nem engedik igazán, hogy közvetlenül megnyithassa a linkeket a Firefox -szal. A linkek sokszor megnyílik a króm testreszabott lapokon. Ezután be kell koppintnia a jobb felső sarokban lévő hárompontos menügombot, válassza a böngészőben a Nyitás lehetőséget, majd válassza a Firefox lehetőséget. A Facebook -on a folyamat hasonló, azonban nyitva van, nem pedig a böngészőben nyitott, mivel sokkal értelmesebbé válik lelkileg. A FYI, a Facebook nem használja a króm testreszabott lapokat, felhasználja a sajátját, és nem is olyan jó.

Ha úgy érzi, hogy ez nagyon sok lépés, csökkentheti őket, azonban nem olyan könnyű. Számos Google alkalmazás, valamint valószínűleg más alkalmazások lehetővé teszik a testreszabott króm fülek kikapcsolását. A Facebook is lehetővé teszi a linkek külsőleg megnyitását egy megfelelő böngészőben. A Chrome testreszabott lapok letiltására azonban nincs univerzális módszer, hacsak nem készül fel a Chrome -val történő módszerre. Vagyis a króm eltávolítása. A Google alkalmazásban letilthatja a Chrome testreszabott lapokat a Beállítások> Fiókok és Adatvédelembe, a Google+ -on, a legjobb a beállításokban. A Facebook -on ez az alkalmazásbeállításokban végrehajtható.

Google

Google+

Facebook

Amikor megnyitja a linket a Firefoxban, ahelyett, hogy csak kinyitná, a Firefox pirítós értesítést fog adni, amely megerősíti, hogy a linket egy új lapon mentették el. Ha a rövid cikket a legjobban szeretné megtekinteni, akkor érintse meg a Now Open oldalt a pirítós értesítésen. Folytathatja a görgetést a hírcsatornával, valamint kattinthat az érdeklődő linkekre is. A pirítós értesítés mellett szintén megfelelő értesítést kap az értesítési tálcában, lehetővé téve, hogy pontosan megértse, milyen sok lapot nyitott meg a háttérben. Ha akarja, elutasíthatja ezt az értesítést.

Amikor később megnyitja a Firefoxot, az összes linket megnyitja, és felkészül a különálló füleken történő látásra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *