Menu Close

Hogyan lehet engedélyezni az alkalmazásonkénti szükséges sötét módot az Android 10-en

Az Android 10-en egy csomó új módosítást vásárolt. Míg néhány olyan funkció, mint a gesztus navigáció, vegyes reakciókkal érkezett, másokat, mint például a sötét módot, általában üdvözölték. A natív sötét mód mellett a Google szintén hozzáadott egy hasznos tervezői választást, amely felülbírálja ezt a sötét módot, még a nem támogatott alkalmazásoknál is. Bár ez minden bizonnyal üdvözlő lépés volt, mégis kisebb hátránya volt. Engedélyezve arra kényszeríti az összes eszközre telepített alkalmazást, hogy átfogja ezt a sötét módot. Nem volt állapota vagy nem volt kezelése egy adott alkalmazásban történő alkalmazásában. Most azonban létezik egy harmadik fél alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy ezt megtegye. Gyorsan engedélyezheti a sötét módot alkalmazásonkénti alapon az Android 10-en. Pontosan itt lehet, hogyan lehet ezt megtenni. Ezen a feljegyzésen hasonlóan nézzük meg a sötét módot egy UI 2.0 -ban való kényszerítő lépéseket.

Engedélyezze az alkalmazásonkénti szükséges sötét módot az Android 10-en

Kétféle módszer létezik, hogy kihozzák a lépéseket, hogy a sötét módot alkalmazzák az alkalmazásonként az Android 10-en. Azonban a nem gyökér nélküli eszközkövetelmény, hogy az Android SDK -t, valamint a platformszerszámokat telepítsék eszközükre.

Ezen kívül szintén le kell tölteniük az alábbiakban csatlakoztatott extra ADB szkriptet. Mind az APK, mind a Shell Script az XDA elismeri a Quinny889 tervezőt, tehát nagy kiáltás. Ennek ellenére itt vannak a lépések, amelyek lehetővé teszik az alkalmazásonkénti sötét módot az Android 10-en is

Letöltések

A DARQ APK adatok az alkalmazásonkénti szükséges sötét mód engedélyezéséhez.

Android SDK, valamint platform eszközök az ADB környezet beállításához.

ADB Shell szkript a nem gyökér nélküli Android felhasználók számára.

Mint már említettük, a gyökérzetű egyéneknek csak az APK fájl letöltésére van szükségük, míg a nem gyökér nélküli fájloknak le kell tölteniük a három mellékelt fájlt. Ha kész, tartsa be az alábbi utasításokat, hogy lehetővé tegye az alkalmazásonkénti sötét üzemmódot az Android 10-en.

A követendő lépések

Engedélyezze a tervezői választási lehetőségeket, valamint az USB hibakeresését az Android -eszközön.

Állítsa be az Android, valamint a platform eszközöket a számítógépén.

Ezután bontsa ki az ADB Shell Script ZIP -adatait, amelyek három adattal, valamint egy mappát tartalmaznak a Platform Tools mappában.

Telepítse a DARQ APK -t a készülékére, mutassa be, és érintse meg az okot, hogy engedélyezze az akadálymentességet. Érintse meg a gombot, hogy biztosítsa a szükséges engedélyeket. Addig, amíg meg nem teszed, nem fogja tudni alkalmazni a szükséges sötét üzemmódot alkalmazásonkénti alapon az Android 10-en.

Most menjen tovább a Shell Script mappához. A Windows egyének követelménye a rundarq-windows.bat kötegelt fájl végrehajtásának. Várjon egy kicsit a kód végrehajtását.

Miután megtörténik, újra indítsa el az alkalmazást, és menjen tovább az Engedélyezett Alkalmazások szakaszba. Alapértelmezés szerint csak a felhasználó által telepített alkalmazásokat láthatja. A rendszeralkalmazások megtekintéséhez érintse meg a túlcsordulás menüpontot, és válassza a rendszer alkalmazásokat.

Végül csak jelölje be az összes alkalmazást, amelyben megengedi a sötét módot. Ez az. Nincs szükség újraindításra. Könnyen bezárja a DARQ alkalmazást, és ellenőrizze azt az alkalmazást, amelyen éppen engedélyezte a Sötét üzemmódot.

Tehát ezzel becsomagoljuk az útmutatót arról, hogy pontosan hogyan engedélyezhetjük a sötét módot alkalmazásonkénti alapon az Android 10-en Hadd értsük meg tapasztalatait ugyanazon, az alábbi megjegyzés szakaszban.

Ne hagyja ki: pontosan hogyan lehet megengedni a sötét módot a gmailben az androidhoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *