Menu Close

Az Android 4.1 Jelly Bean elindult a Verizon Galaxy S3-hoz [SGH-I535]

Egy nagyszerű hír a Verizon Galaxy S3 egyéneknek éppen megsérült! A régóta várt és a várt Android 4.1 Jelly Bean hivatalos firmware-frissítése a telefonhoz végül elindult. Tipterünk szerint (aki már frissített az Android 4.1-re), az új frissítés tele van néhány új, valamint sok már beszélt a funkciókról, valamint a Verizon Galaxy S3 SGH-I535 fejlesztéseiről.

A legszembetűnőbb funkciók között szerepel a csodálatos Google Now, a Smoothness és a Sebesség a teljesítményben (a Job Butternek köszönhetően), a továbbfejlesztett TouchWiz, az egyszerű és az alapvető módok, az összes új értesítési panel, néhány új funkció a Camera alkalmazásban, mint Nos, mint sokan mások.

Kapcsolódó olvasás:

Töltse le az Android 4.1.1 Jelly Bean kiszivárogtatott firmware -t a Verizon Galaxy S3 -hoz

Hogyan állítsuk be az Android 4.1.1 firmware -t a Verizon Galaxy S3 -on

Áttekintés: Android 4.1.2 Jelly Bean Update Samsung Galaxy S3

Áttekintés: Android 4.1.1 Jelly Bean frissítés a Samsung Galaxy S3 -hoz

Testreszabási tippek, valamint a Galaxy S3 technikái

A frissítést a Verizon Galaxy S3 SGH-I535 egyéneknek kínálják a levegőben. A Verizon szervereiből az eszközhöz történő letöltéséhez, a Beállítások> Körülbelül> Szoftver alkalmazásfrissítés megnyitásához, majd megkapja a kínált értesítést. Csak tartsa be a képernyőn megjelenő útmutatásokat, és kezdje el szagolni és megkóstolni a zselés babot. Menj tovább, töltse le, és állítsa be a frissítést, és ne emlékezzen arra, hogy megmutatja nekünk gondolatait, amikor a legfrissebb és a legnagyobb firmware -re frissítette a telefonján.

Nézze meg a videókat az ugrás után, és túrázza meg azokat a funkciókat, tekintettel a Galaxy S3 -ra, amelyet a Samsung telefon prémium lakosztálynak hív.

Köszönet a tipikusnak, James!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *