Menu Close

Az összes iPhone 12 modell töltő vagy fülbevaló nélkül szállít a dobozban

Az Apple megerősítette, hogy az összes új iPhone – iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro – töltő nélkül lesz töltő nélkül. vagy fülhallgatói a dobozban.

Az Apple sokat tesz a felesleges kiegészítők eltávolításából a dobozokból annak érdekében, hogy segítsen csökkenteni a környezeti hatást. Ez azt jelenti, hogy nincsenek fali töltők az új iPhone -k dobozában, és valószínűleg kevésbé meglepő módon sem lesznek fülpodák.

„A környezeti céljaink elérése érdekében tett erőfeszítéseink részeként az iPhone 12 és az iPhone 12 Small nem tartalmazza az energiaadaptert vagy az Earpods -ot” – mutat rá az Apple webhelye. “Kérjük, használja a jelenlegi Apple Power adaptert és a fejhallgatóját, vagy vásárolja meg ezeket a kiegészítőket külön.”

Az Apple azonban USB-C-t szállít a villámkábel-televízióhoz a dobozban. A vásárlóknak fel kell kínálniuk saját teljesítményű adapterüket.

Manapság az Apple szén -dioxid -semleges a globális vállalati műveletekhez, és 2030 -ra nettó nulla éghajlati hatással van az egész vállalkozásban, amely magában foglalja a gyártási ellátási láncokat és az összes termék életciklusát. Ez azt jelenti, hogy minden eladott Apple eszköz, anyaggyűjtésből, alkatrészgyártásból, összeszerelésből, szállításból, vásárlói használatból, töltésből, az újrahasznosítás és az anyag visszanyerése révén 100 % -ban semleges lesz. Az iPhone 12 Pro modelleket a környezet szem előtt tartásával fejlesztették ki. Az iPhone 12 Pro modellek először 100 % -ban újrahasznosított ritkaföldfém -elemeket fognak felhasználni minden mágnesben, beleértve az új kamerát, a Taptic Engine -t és a Magsafe -t, valamint az Apple Magsafe kiegészítőit. Az Apple eltávolítja az energiat adaptert és a fülcseppeket az iPhone csomagolásból, még inkább csökkenti a szén -dioxid -kibocsátást, és elkerüli az értékes anyagok bányászatát és használatát, amely kisebb és könnyebb csomagolást tesz lehetővé, és lehetővé teszi, hogy 70 százalékos több dobozt szállítsanak a raklapon. Összességében ezek a változások évente több mint 2 millió tonna szén -dioxid -kibocsátást fognak csökkenteni, ami megegyezik az évi közel 450 000 autó eltávolításával.

Az Apple a szállítási költségeket is megtakarítja – a kisebb dobozoknak köszönhetően -, amelyben biztosak vagyunk benne!

Ön is szeretné megnézni:

Letöltés: iOS 14.2 Beta 1 IPSW linkek, OTA profilfájl és iPados 14.2 Beta 1 Megjelent

Hogyan lehet rögzíteni a rossz iOS 14 akkumulátor élettartamát [útmutató]

Könnyen konvertálja a gyár vezetékes alma carplay -t vezeték nélküli alma carplay -ként

iPhone 12 / Pro képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

A legjobb iPhone 12, 12 pro tok vékony, pénztárca, ultravékony kialakítással? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásaink [lista]

iOS / iPados 14 végleges kompatibilitása iPhone, iPad, iPod Touch eszközökhöz

Jailbreak iOS 14.1 A CheckRa1N használatával, itt van:

Töltse le az iOS 14.1 végleges IPSW linkeket, OTA profilfájl és az iPados 14.1

Javítás iOS 14 frissítést kért elakadt problémával az iPhone -on és az iPad -en, az alábbiak

Javítsa meg az iOS 14 -et, a megmaradt idő becslése az elakadott kérdés, itt van

Fix IOS 14 OTA beragadt a frissítés kiadásának elkészítéséhez, a következő

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 14.1 -et [bemutató]

Apple View EKG alkalmazás hack: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *