Menu Close

9,7 hüvelykes iPad Air 3, hogy kiváló minőségű iPad Pro legyen, támogatni fogja az Apple ceruzát, valamint a Wise billentyűzetet

Az Apple március 15-i rendezvényét hivatalosan még nem tudták meg, de már nem tudunk várni Tim Cook vezérigazgatóján hogy lábát állítsa a színpadra. Mivel az új termékek a napvásárlást állítják be, ígéri, hogy hatalmas lesz. Például az iPad Air 3 várhatóan kedden reggel jelenik meg, bár ha az új jelentések pontosak, akkor az egyáltalán nem lesz egy iPad Air 3.

A 9,7 hüvelykes iPad Air 3 valóban egy iPad Pro lesz, amely két különböző méretű iPad-t biztosít az Apple-nek a Pro megkülönböztetéssel-jelentette be a 9to5Mac.

A tavalyi év végén kiadott iPad Pro egy 12,9 hüvelykes szörnyeteg, azonban a 9,7 hüvelykes iPad Pro-t úgy állítják be, hogy megőrizze az iPad Air 2 valószínűségét, amely az A9X processzor megszerzésével, valamint az extra RAM-mal is megtartja azt. a nagyobb iPad Pro ilyen erős előadóművész lett.

A pletykáknak már volt a következő 9,7 hüvelykes iPad, amely bölcs csatlakozóval rendelkezik, és most úgy tűnik, hogy egy bölcs billentyűzet szintén megjelenik a jövő hónapban, így a 9,7 hüvelykes iPad Pro tulajdonosok rendkívül saját billentyűzetét használják. Hasonlóképpen lesz az Apple ceruza-támogatás, amint azt korábban pletykálták az iPad Air 3 esetében, ez azt jelenti, hogy ez lényegében egy zsugorodó iPad Pro lesz minden értelemben. Az iPad Pro négy hangszóró audiorendszere szintén megmutatja a kisebb terméket.

Az Apple úgy tűnik, hogy egyszerűsíti az iPad sorozatát az eredeti iPad Air 1, valamint az iPad Small 2 eliminálásával az eladásból, amikor a jelentések szerint az újabb, kisebb iPad Pro március 18 -án kerül forgalomba.

A március annyira formálódik, mint egy hatalmas hónap, és a feltételezés ezen a ponton az is, hogy az iPhone 5SE minden bizonnyal rendkívül valós. Körülbelül egy további három hét, valamint azt is megértjük, mikor és mindenki számára.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

iPad Pro vs iPad Air 2 vs iPad Small 4 [specifikációk összehasonlítás]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *