Menu Close

10 A legjobb alkalmazás az angol nyelvtanuláshoz Androidon

A becslések szerint a világon mintegy 6500 beszélt nyelv található. E nyelvek közül az angol az egyik leginkább beszélt nyelv a világon, csak a mandarin kínai mögött. Az angolul az egész világon beszélnek, azonban a nyelvet nehéz lehet megtanulni. Az Android néhány nyelvtanulási alkalmazásának köszönhetően te is megtanulhat angolul.

Használja a telefonját az angol nyelvtanuláshoz

Sokféle módon használhatja a telefonját az angol nyelvtudás javításához. Íme néhány ötlet:

Telepítsen egy angol tanulási alkalmazást. Rengeteg különféle alkalmazás áll rendelkezésre, amelyek segíthetnek a szókincs, a nyelvtan és még sok más megtanulásában. Néhány kedvencünk között szerepel Duolingo és Babbel.

Használja a közösségi médiát. A közösségi média fantasztikus módja annak, hogy kapcsolatba lépjenek a világ minden tájáról származó angol anyanyelvűekkel. Gyakorolhatja angolul fórumokon való közzététel, barátokkal való beszélgetés, vagy akár cikkek és megjegyzések olvasásával.

Hallgassa meg az angol podcastokat. A podcastok fantasztikus módszert jelentenek a hallgatási készségek fejlesztésére és az új témák megismerésére. Szinte bármilyen témáról, beleértve a híreket, a kultúrát és a történetet, podcastokat találhat.

Élvezze az angol nyelvű TV-műsorokat és filmeket. Az angol nyelvtudás fejlesztésének egyik legjobb módja az, ha elmerül a nyelvbe. Ezt megteheti az angol nyelvű TV-műsorok és filmek élvezésével. Nem csak javítja a hallgatási képességeit, hanem új szókincset is megtanul.

Játssz angol nyelvű játékokat. A játékok fantasztikus módja az angol nyelvtudásának gyakorlására, miközben szórakozik. Rengeteg különféle játék érhető el, beleértve a szójátékokat, a puzzle -játékokat és még a módszeres játékokat is.

Használjon szótár alkalmazást. A szótár alkalmazás nagyon értékes lehet, ha új szavakat próbál megtanulni, vagy megérteni, amit valaki mond. Rengeteg különféle szótár alkalmazás érhető el, ezért válasszon egyet, amelyet könnyen használható.

Olvassa el az angol nyelvű híreket. A hírekkel való lépést rettenetes módja az olvasási készségek fejlesztésének és a jelenlegi események megismerésének. Hírcikkeket találhat szinte bármilyen témáról, beleértve a politikát, az üzleti életet és a szórakozást.

Hallgassa meg az angol nyelvű zenét. A zene fantasztikus módja a hallgatási készségek fejlesztésének és az új szókincs elsajátításának. Az angol nyelvű zenét sok különböző webhelyen és streaming szolgáltatáson találja meg.

Használjon fordító alkalmazást. A fordító alkalmazás nagyon értékes lehet, ha megpróbál kommunikálni valakivel, aki nem beszél angolul. Rengeteg különféle fordító alkalmazás érhető el, ezért válasszon egyet, amelyet könnyen használható.

Beszéljen egy anyanyelvű angolul. Az angol nyelvtudás fejlesztésének egyik legjobb módja az anyanyelvűvel való beszélgetés gyakorlása. Sok anyanyelvű angolul találhat online, vagy akár ismerhet valakit a valós életben.

A telefon használata az angol nyelvtanuláshoz fantasztikus módja lehet a képességeinek fejlesztésére. Lehetővé teszi, hogy mélyebben belemerüljön az angol tanulási alkalmazásokba, mivel elkészítettük a 10 legjobb alkalmazás listáját, amelyek felhasználhatók az angol nyelvtanulásához vagy fejlesztéséhez.

A legjobb angol tanulási alkalmazások androidhoz

Busuu

A Busuu egy közösségi hálózati és nyelvtanulási platform, amely segít a felhasználóknak az új nyelvek megtanulásában. A platform 12 különböző nyelven ingyenes és fizetett tanfolyamokat használ. A Busuu -nak van egy mobilalkalmazása is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben tanuljanak.

2022 -től a Busuu -nak több mint 100 millió regisztrált felhasználója van 190 országból.

A Busuu különféle funkciókat használ a felhasználóknak az új nyelvek megtanulásának elősegítésére, ideértve a következőket is:

Több mint 150 órás könyvtár 12 különböző nyelven

Ingyenes és fizetett kurzusok, amelyeket anyanyelvűek tanítanak

Egy mobilalkalmazás útközbeni tanuláshoz

Az anyanyelvűek közössége, akik segíthetnek a nyelvtanulásban

Az előrehaladás nyomon követése és az elérési jelvények

Tanúsítási vizsgák a nyelvi jártasság tesztelésére

A Busuu fantasztikus platform minden olyan személy számára, aki új nyelvet tanul. A platform számos olyan funkciót és erőforrást használ, amelyek szórakoztatóvá és egyszerűvé teszik a tanulást. Függetlenül attól, hogy kezdő vagy haladó tanuló, Busuu mindenkinek van.

Duolingó

A Duolingo könnyen a legnépszerűbb alkalmazás, amely angol és más nyelveket tanul. Ez alkalmas azok számára, akik csak a kezdeti lépéseket teszik az angol nyelvtanuláshoz. Az alkalmazás hihetetlenül szórakoztató és egyszerűvé teszi a tanulási élményt. A Duolingo Awards rámutat azokra, akik az órákat ösztönzőként töltik be a további információkért. Nem kell sokkal többet költenie napi 15-20 perc alatt, hogy új szavakat és kifejezéseket megtanuljon. A Duolingo visszajelzést ad az Ön teljesítménye alapján, hogy segítsen nyomon követni az előrehaladását.

Memrise

A Memrise egy ingyenes online tanulási platform, amely segít a felhasználóknak új szókincset és kiejtést megtanulni egy idegen nyelv számára. Az alkalmazás különféle módszereket alkalmaz a felhasználók megtanulására, ideértve a kártyákat, a hallgatási gyakorlatokat és a feleletválasztós kvízeket.

A Memrise egyik különleges jellemzője a mnemonika használata. Az mnemonika olyan memória -segédeszközök, amelyek elősegítik az új információk és a meglévő ismeretek összekapcsolását. Ez lehetnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *