Menu Close

Pulzusos jet motoros, vagy, mi a svédek a hibernáció során

Svédország jön ki a hideg, sötét tél mélységéből. Sokkal jobb idő, majd örülni az elmúlt hetekben a frigid hőmérséklet, a rövid napok, valamint a fagyasztott tavak, valamint a folyók? Ez az, amit az Orsa sebesség hétvége van; A fagyott tónál a szükséges bármilyen típusú, beleértve a sugárhajtású motoros szánokat is.

This pulse jet comes from the fruitful minds at Svarthalet Racing (Google Translation) who have put an amazing amount of work into their fuel-injected pulse jet snowmobile during these last chilly winter season months. Még messze elmentek, hogy néhány elemzést végezzenek, hogy pontosan mennyi lóerővel rendelkeznek a motorkerékpár. Surprisingly, it’s not much much more horsepower than a little car, however that’s because of the humorous inefficiency of pulse jets compared to much more traditional engines.

This isn’t the very first time we’ve seen jet powered snowmobiles develop for Orsa speed Weekend. Csak reméljük, hogy ebben az évben néhány sok videó jelenik meg a javaslatunk sorában.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *