Menu Close

15 legjobb offline játék az Androidhoz

, az internetes technológiák fejlesztésével, sokkal több és sokkal több játék attól függ, hogy szórakoztató élményt nyújt. De nem mindenkinek van állandó Wi-Fi kapcsolata vagy az adatokhoz való hozzáférés. Ezért állítottuk össze az Android legjobb offline játékának listáját. Ezek ideálisak egy hosszú ingázás pazarlására, vagy amikor csak el akarja kapcsolni a virtuális világtól.

Az Androidra telepített legjobb offline játékokkal nincs szüksége internetre vagy adatkapcsolatra, hogy örömmel fogadja a játékokat. Tehát, sok ADO nélkül nézzük meg 10 offline Android játékot, de ezt megelőzően is szeretnénk kipróbálni ezeket a legnehezebb játékokat az Android számára.

15 legjobb offline játék az androidra

1. Monument Valley 2

Monument Valley 2
A Monument Valley egy ütés volt, amikor 2014 -ben jelent meg. És ugyanez mondható el annak folytatásáról, amelyben az anya magával ragadó rejtvények sorozatán keresztül vezeti gyermekét. Az utazás tele van illúziós utakkal és varázslatos architektúrával, amely megváltoztatja formáját a felhasználó bemenete alapján. A környezet, a zene, a rejtvények – a játék minden egyes aspektusát úgy fejlesztették ki, hogy a lehető legfinomabb játékélményt nyújtsa.

[GooglePlay url = ”″]
2. Az áramlás teljesen ingyenes hidak

Teljesen ingyenes hidak áramlása
Több száz színmegfelelő játék van a játékboltban, de Flow Free: A Bridges a kedvencem. A játékban csövek készítésével kell csatlakoztatnia az egyik színes pontot a másikhoz. A játék célja az, hogy a táblát színekkel töltse ki az összes pont csatlakoztatásával. Az eredeti játék egyik csavarja olyan hidak hozzáadása, amelyek lehetővé teszik a két cső átlépését obstrukció nélkül.

[GooglePlay url = ””]
3. A Sky Force újratöltött

Sky Force újratöltve
A Sky Force Reloaded egy első osztályú árkádos lövöldözés a modern látványossággal és a formatervezéssel. A játék éppen olyan, mint amit gyerekkoromban játszottam a Nintendo -n; Csak úgy néz ki jobban. 15 magával ragadó szakaszával és 9 különálló repülőgéppel rendelkezik, amelyekkel felszabadíthatja és játszhat. A kihívásokkal teli szintek, a több főnökharc és a hosszú játékmenet miatt ez valószínűleg a legjobb ilyen jellegű játék a Google Play áruházában.

[GooglePlay url = ”″]
4. Metró szörfösök

Metró szörfösök
A Subway Surfers klasszikus; A játék, amely népszerűsítette a korlátlan futó műfajt, valamint a Temple Run -t. A játékmenet olyan egyszerű, amennyire csak kapható – irányítsa a karaktert az akadályok elkerülése érdekében, hogy elkerülje az érméket, és minél hosszabb ideig futtatja a kihívást. A sebesség és az érzés, hogy csak egy sokkal nagyobb pontszámot sürget, minden bizonnyal pumpál az adrenalinban. A metró szörfösök is az egyik legjobb offline játék az Android számára, amelyet nem szabad kihagynia.

[GooglePlay url = ””]
5. Mekorama – offline játék

Mekorama
A Mekorama egy szórakoztató kis puzzle -játék, 50 kihívást jelentő szinttel. A játék célja az, hogy a furcsa robotot a kijárathoz vezesse. Ezt úgy végzi, hogy ragasztja azt az utat, amelyen a robot járni kíván. A szögekkel való játék előállítja a korábban rejtett helyiségeket, amelyek elengedhetetlenek a következő szintre való továbblépéshez. A játék órás szórakozást biztosít, és teljesen ingyenesen telepíthető és lejátszható. Ezért minden bizonnyal méltó a figyelmére.

[GooglePlay url = ””]
6. Asztalitenisz érintse meg

Asztalitenisz érintés
Az asztalitenisz érintés órányi otthoni szórakozást kínál – választhat egy hosszú szakmát, és játszhat a játék által kínált legjobb mérkőzések közül néhányat, vagy ragaszkodhat a kis és gyors játékokhoz; Teljesen attól függ, hogy mennyi időt kell tartania. Látványos grafikával, folyadék animációkkal, intuitív vezérléssel és sok szintű lejátszással rendelkezik.

Nem vagyok a sportjátékok legjelentősebb rajongója, de bizalommal mondhatom, hogy az asztalitenisz érintés az egyik legjobb offline játék az Android számára a sportkategóriában.

[GooglePlay url = ””]
7. Darkland – offline játék

Sötétföld
Gyors figyelmeztetés: A Darkland egy súlyosbító játék. Ok? Meghalsz. Nagyon.

Ebben a 2D -s platformerben átveszi az irányítást egy izzó négyzet alakú dobozban, mint például a szeme, és csak egy irányba áthelyezheti. A cél az, hogy belépjen a portálba az egyes szintek végén, amely a következő szintre szállítja Önt, majd ismét megismétli ugyanazt a folyamatot. Az egyetlen probléma az, hogy rengeteg akadály van az út mentén, hogy megöljenek.

[GooglePlay url = ””]
8. Szeretem a Hue -t

Szeretem a Hue -t
Egy másik színmegfelelő játék hozza a listát. Ennek a játéknak az a célja, hogy húzza a színes csempéket, és úgy rendezze azokat úgy, hogy az árnyalatok árnyékból árnyékba áramoljanak. Könnyűnek tűnhet a papíron, de előrehaladtával a rejtvények valóban kihívást jelentenek, és a színérzetet és az észlelést tesztelni kell. Töltse le ezt az offline játékot az Android számára a Play Áruházból. Ha szereti az ilyen játékokat, elkészítettük az Android legmegfelelőbb puzzle -játékának listáját.

[GooglePlay url = ””]
9. Egyszer egy toronyra

Emlékszel a régi játékokra, amelyekben a királynőt egy sárkány fogta el, és hősünk egy kalandra indul, hogy teljesen felszabadítsa a királynőt? Egyszerre a toronyra éppen így van – az egyetlen különbség azonban aznull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *