Menu Close

A málna pi digitális képkeret

építése digitális képkeretei nem nagyon lenyűgözőek a saját napjaiban, de az épület egy málna pi-val, valamint rengeteg előnyös tulajdonsággal, csak akkor inspirálhatja Önt, hogy megvizsgálja Ez a bemutató az “élő” digitális képkeret építésére.

This is [Samuel’s] very first job with the Raspberry Pi, so he made a decision to develop a digital picture frame that has the capability to download random photos from his Flicker account as well as screen them in a slideshow format. Mindazonáltal, hogy a raspi-nál további IO-val egyszerűen integrálódott egy feltétel LED-t, valamint a PIR érzékelőt. Ha a PIR érzékelőt észleli, a képkeret engedélyezve van; 60 másodperc elteltével a képkeret le van tiltva a képernyő port kikapcsolásával.

Szeretjük a mélyreható feliratok felfedezését, mivel ennek óta annyi előnyös információ van itt, mint a villogás API, GPIO Control, képkezelés, pontosan hogyan kell konfigurálni a parancsfájlok futtatását, valamint még Néhány fantasztikus hibaelhárítási kód. Ha inkább a Raspi-t teljesen árok, valamint néhány szinten elviszi a dolgokat, ellenőrizze ezt a fotó alapú 100% DIY digitális képkeretét.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *