Menu Close

A 2019 -es iPhone XI, Max és XR Molds szivárgás, a Square Cam Bump

szivárgását mutatja. A Re már sokkal többet kezd el tanulni.

Láttuk néhány szivárgást az elmúlt néhány napban, amikor a jelenlegi a Bloomberg Mark Gurman -ből származik a Twitter segítségével.

Úgy tűnik, hogy az új szivárgások egy fotót mutatnak be az iPhone formák triójáról, amelyekről azt gondolják, hogy az iPhone 11, az iPhone 11 Max és az iPhone XR cseréje.

Nevezetesen, úgy tűnik, hogy mindhárom a Square Cam modul területét sportolja, annak ellenére, hogy az új iPhone XR -nek csak két kamerája van, nem pedig a három felsőbb unokatestvére helyett.

Az ilyen jellegű formákat általában a tok és a kiegészítő gyártók használják, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy saját terveik vannak -e, ahol az iPhone bevezetése előtt kell állniuk. Ezek a formák lehetővé teszik, hogy a Case Makers olyan termékek készen álljanak, hogy az iPhone bejelentése után hamarosan készen álljanak, és általában nagyon pontosak. Az ilyen formák részletei általában a FoxConn vagy más Apple -gyártóktól származnak, ami szintén segít a pontosságukban.

Végül ezek az új formák megerősítik valamit, amire számítottunk, és emellett üzemanyagot ad egy olyan tűzhez, amelyet az Onleaks nemrégiben hasonló szivárgással csapott fel. Leginkább, ez azt jelzi, hogy elég biztosak lehetünk abban, hogy az új iPhone -oknak lesz a négyzet alakú cam -konfigurációja, ami eléggé eltér a jelenlegi iPhone felállásától.

Az Apple várhatóan szeptemberben bejelenti három új iPhone -t, és sokkal több szivárgásra számíthatunk, amint az iOS 13 első bétája a jövő hónapban is elindul.

(Forrás: @markgurman [Twitter])

Ön is szeretné megnézni:

Töltse le az iOS 12.2 végleges IPSW linkeket és az OTA frissítést az iPhone és az iPad számára

Letöltés: IOS 12.3 BETA 1 IPSW linkek, OTA frissítés kiadása

iOS 12/12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak frissítés, amelyet az UNC0VER vezető fejlesztője szállított

iOS 12.2 Jailbreak állapot: Itt van, amit tudnod kell

Jailbreak iOS 12/12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 UNC0VER és Cydia telepítése, a következők:

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12.2 -t iOS 12.1.4 -re az iPhone -on vagy az iPad -en

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Internől.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *