Menu Close

Mágneses CNC márvány labirintus

[Martin Raynsford] kitalálta a módját, hogy megragadjon néhány tanulást egy szórakoztató csomagba. Ilyen jó munkát végzett, a teszt alanyok nem is tudták, hogy csak egy kis CNC programozást tanítanak maguknak.

A fenti berendezés márvány labirintus, de az épület falak [Martin] egyszerűen meglátogatta a mintát a játéktéren. The marble is a ball bearing which moves through the maze using a magnetic CNC gantry hidden underneath. Hol kap egy golyóscsapágyat ebben a méretben? Ha te [Martin] te megcsíped őket a lézeres vágott szamárkong játékából.

Megmutatta a berendezést a Maker Faire-nél. Az egyszerű parancsok, mint a bíboros irányok és a mozgásegységek. A “játékos” (emlékezzen, titokban tanulnak valamit, nem csak játékot játszanak) Input egy olyan mozgást, mint az “N10, E10”, amelyet ezután az Arduino soros kapcsolatán keresztül nyomnak. Ebből következik, hogy ezek a parancsok mozgatják a rejtett mágnest, amely a golyóscsapot húzza. Ez egyszerű, de nézze meg a klipet a szünet után, és úgy gondoljuk, hogy elfogadja a léptetőmotorok hangját, és a labda mozgása olyan, mint a fiatal elmék repedése.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *