Menu Close

Baidu böngésző: Az Android

webes böngészés funkciócsomagolású, mégis egyszerűsített technikája egy olyan dolog, amely valóban kitalálja, hogy a telefon elég okos-e. És az Android széles körben ismert a böngészési bátorságáról, a növekvő alkalmazásboltnak és a többszörös vonzó lehetőségeknek köszönhetően. Noha számos lehetőség van a rajongók számára a platformon, soha nem tudhatja, mi felel meg az Ön stílusának. De készítsen egy egyszerű felhasználható felületet egy szolgáltatáscsomagolású alkalmazással, és tudod, hogy van győztese, akivel foglalkozhat! A Baidu böngésző az egyik ilyen lehetőség az Android felhasználók számára.

A böngészés minden, ami számít

Annak ellenére, hogy sok ember követelménye nem egészen azonos, sok idő, a többség telefonját a közösségi hálózatokhoz használja. De a sebesség olyan dolog, amelyet egyszerűen nem tudunk élni anélkül, hogy a nagyon szeretett webhelyeink elérésére vonatkozik. És a fejfájás valóban akkor kezdődik, amikor a böngésző megtagadja a weboldalak betöltését egy kissé lassabb kapcsolaton. Az a tény, hogy még nem érjük el a hálózati hozzáférés csúcspontját, az sem segít. És ezek a pontos forgatókönyvek, amikor a Baidu böngésző kijön a szekrényből, hogy igényelje követelését.

A Baidu böngésző elindításakor egy intuitív induló képernyővel üdvözlik Önt, néhány előre beállított népszerű helyszínt, mint a Speed ​​Dial és a helyi időjárás. Ezek a sebességtárcsák testreszabhatók, és az újakat hozzáadhatjuk, ahogy szeretné. Húzza jobbra a jobb oldalon, és egy jól megtervezett hírcsatornát láthat, amely a népszerű híreket és a trend témáit tartalmazza rengeteg témából. Ezek a témák konfigurálhatók, amint azt a lehetőséget kívánja új témák hozzáadására vagy a meglévők eltávolításával. Maga a böngészési élmény ugyanolyan ésszerűsítve van, mint amire számíthat egy automatikusan eltűnő univerzális URL -rel és keresősávra, és lehetőséget választhat a kívánt keresőmotor kiválasztására. Az Élő Miniatűr fül -kapcsoló egyszerűsített, mégis funkcionális, és tetszett az a tény, hogy a képernyőnek csak egy kis részét veszi igénybe.

Ó! És a funkciók!

Oké. Tehát ez az alapvető dolgokról szól, menjünk most a böngésző szemtelen aspektusaival. Mindenekelőtt, amikor megérinti az alján található menügombot, sokkal több funkciót kap a rendelkezésére. Válthat éjszakai üzemmódra, vagy képernyőképet készíthet, és a kedvencünk is – még QR -kódot is beolvashat! Dugja be mélyen a Beállítások menübe, és látni fogja az összes lehetőséget, hogy testreszabja a tapasztalatait.

Itt található a betűméret vagy a böngésző felhasználó-ügynökének megváltoztatására, és a közösségi hálózati fiókok hozzáadására is! Más finomabb részletek itt is ellenőrizhetők a kívánságánál. És hé, elfelejtettünk egy dolgot, van egy funkció egy lebegő asztali widget hozzáadásához! Ez a kis dolog lehetőséget ad arra, hogy a nagyon szeretett webhelyeit ideális legyen az ujjainál, amikor és amikor szüksége van rájuk.

És odamennél! Az élet finomabb dolgai önmagukban tapasztalhatók meg, és ugyanezt kell tenned ezzel az alkalmazással is!

Ítélet

Tudjuk, hogy a böngésző játékának nagy szereplői (mi nézzük meg Önt, a Chrome és a Firefox), az idő múlásával javulnak, ám ezek a non-nonsense technikát a markolatig glamourizálják. Vannak közülünk, akiknek szeretnének bizonyos funkciókkal, amikor szükségünk van rájuk. És pontosan itt ragyog a Baidu böngésző! Ha meg tudja szüntetni az asztali fül szinkronizálását, sok funkció javára a mobil böngésző élményének optimalizálása érdekében; Nem engedheti meg magának, hogy tovább nézzen! Haladjon tovább a Play Áruházba a bejegyzés végén, hogy bizsergse a geeky ízlelőbányait.

Adios emberek!

Töltse le a Baidu böngészőt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *