Menu Close

Android intelligens órák: Mit válasszon 2022 -ben

Android Smartwatch vásárlása 2022 -ben

Manapság az Android intelligens órák sokkal több mint sokkal kiemelkedőbbek minden korosztályú emberek körében, mivel nemcsak fantasztikus megjelenésűek, ugyanakkor különféle funkciókat kínálnak, amelyek kielégítik a különböző igényeket. Amellett, hogy arról számolnak be, hogy az Android Smartwatches értékesítési mennyisége az elkövetkező néhány évben továbbra is növekedni fog. Tehát ha Android Smartwatch vásárlását tervezi, akkor a 2022 nagyszerű év.

Három elsődleges típusú android intelligens órát

Három elsődleges típusú Android intelligens órát kínálnak a piacon:

Hagyományos intelligens órák: Ezek a legjellemzőbb típusú Android Smartwatch, valamint általában rutin órának tűnnek. Általában téglalap alakú vagy négyzet alakú arcuk, valamint érintőképernyő -kijelző van. A hagyományos intelligens órák általában pontosan ugyanazok a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint más intelligens órák, ideértve a fizikai fitnesz tevékenységének nyomon követésére, értesítések megszerzésére, valamint zenéjének kezelésére.

Sport/fitnesz intelligens órák: Az ilyen intelligens órákat olyan emberek számára fejlesztették ki, akik aktívak, és gyakran részt vesznek a sportban vagy más testmozgás fejlesztésében. Általában sokkal robusztusabb érzékelőkkel és nyomkövetési képességekkel rendelkeznek, mint a hagyományos intelligens órák, valamint gyakran tartalmaznak olyan funkciókat, mint a GPS, valamint a pulzusszám -monitorok.

A divat/életmód intelligens órái: Ezeket az intelligens órákat sokkal inkább a stílus szempontjából fejlesztették ki, mint a funkciót, és gyakran sokkal inkább úgy néznek ki, mint a hagyományos órák, mint más típusú intelligens órák. Lehet, hogy olyan funkciókkal rendelkeznek, mint a fizikai fitneszkövetés és az értesítések, ám általában nem olyan robusztusak, mint a hagyományos vagy a sport/fitnesz intelligens órák.

Műveleti rendszer számít

Az Android Smartwatch kiválasztásakor az egyik legelső dolog, amelyre gondolni kell, az operációs rendszer. Három elsődleges típusú Android intelligens órát használnak: azok, amelyek a Google Wear OS -t használják, azok, amelyek a Samsung Tizen OS -t használják, valamint azok, amelyek még egy típusú operációs rendszert használnak.

A Wear OS az Android Smartwatch operációs rendszer legszembetűnőbb típusa. Számos különféle gyártó, köztük a fosszilis, LG, valamint a Motorola használja. A Wear OS órák hozzáférhetnek az alkalmazások széles skálájához, valamint a szolgáltatásokhoz, valamint felhasználhatók mind az Android, mind az iOS okostelefonokkal.

A Samsung Tizen operációs rendszerét az intelligens órák sebességváltóján használják. A Tizen-alapú órákhoz korlátozott számú alkalmazáshoz férhetnek hozzá, összehasonlítva a Wear OS órákkal, azonban sokkal jobb akkumulátor-élettartamot kínálnak, és sokkal robusztusabb fizikai fitneszkövetési funkciókat kínálnak.

Hasonlóképpen van néhány intelligens órát, amelyek még egy típusú operációs rendszert használnak. Ezeknek az óráknak általában kevesebb tulajdonsága van, mint a Wear OS vagy a Tizen órák, ám ezek kiváló választás lehet azok számára, akik könnyebb intelligens órát akarnak.

Hogyan válasszuk ki a legjobb intelligens órát

Számos márkájú Android Smartwatch található a piacon, valamint mindegyiknek megvan a maga előnye. Tehát pontosan hogyan lehet kiválasztani a legjobbat? Itt van néhány javaslat az Ön számára:

Gondoljon az Ön igényeire. Mire akarja használni a kilátást? Ha csak olyan alapvető funkciókhoz szeretné felhasználni, mint például az idő és a dátum ellenőrzése, akkor elegendő az alapvető jellemzőkkel rendelkező egyszerű kilátás. Ha azonban sokkal fejlettebb funkciókhoz szeretné felhasználni, például a fizikai fitnesz adatainak nyomon követését vagy a zenei lejátszás irányítását, akkor a sokkal fejlettebb nézetet választja meg, amely sokkal több funkcióval rendelkezik.

Hasonlítsa össze az árakat. Az Android intelligens órák széles választékban kaphatók. Felfedezhet néhány rendkívül olcsó terméket, amelyek még 50 dollár alatt vannak, ám ezek általában rendkívül korlátozott funkciókkal rendelkeznek. Másrészt vannak olyan csúcskategóriás minták is, amelyek több mint 1000 dollárt fizethetnek. Alapvető fontosságú az egyensúly felfedezése a költségek és a szolgáltatások között.

Nézze meg az internetes véleményeket. Bármely típusú termék megvásárlása előtt mindig nagyszerű koncepció, amelyet más ügyfelek internetes értékeléseiben ellenőrizhetünk. Ilyen módon fogalmat kaphat egy adott termék előnyeiről és hátrányairól.

Válasszon egy megbízható márkát. Számos márkájú Android Smartwatch található a piacon, azonban nem mindegyikük egyenlő. Egyes márkák sokkal megbízhatóbbak, mint mások. Végezze el kutatási tanulmányát, és válasszon ki egy olyan márkát, amelynek jó hírneve van.

kapjon garanciát. Sok megbízható márka valamilyen garanciát kínál termékeikre. Ilyen módon visszaszerezheti pénzét, ha nem elégedett az órával.

A bölcs órák felhasználásának előnyei

Az intelligens órák nagyon sok olyan funkcióval rendelkeznek, amelyek elbűvölnek a felhasználók számára. Például számos formatervezés nyomon tudja követni a fizikai fitnesz adatokat, például a pulzusszámot, valamint a megtett lépéseket. Hasonlóképpen felhasználhatók a zenei játék kezelésérenullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *