Menu Close

Hogyan lehet törölni / deaktiválni az Apple ID -fiókját vagy az adatokat

. Pontosan hogyan lehet törölni vagy deaktiválni az Apple ID -fiókját, valamint a tevékenységi adatokat, ha szükséges is.

Részben az új GDPR -politikák sorozatának köszönhetően, amelyeket 2018. május 25 -én módszerbe hoznak, az Apple bevezette az új adatokat és az adatvédelmi webhelyet, amely új teljesítménykészlettel rendelkezik az Apple -fiók tulajdonosai számára, lehetővé téve számukra a sokkal jobb kezelést. Az a információ, amelyet az üzlet birtokol.

Ezen az új oldalon az Apple szintén biztosítja az egyének számára az Apple ID teljes törlésére, valamint az összes kapcsolódó adatainak teljes törlésére, vagy a fiók átmenetileg kikapcsolására, valamint az Apple és annak szolgáltatásaitól való szünetet. Kínáltunk egy lépésről lépésre az alábbi folyamatról, de ügyeljen arra, hogy megnézze az Apple webhelyén található összes társult anyagot, mivel ez egyértelműen felvázolja azt, amit törölni fog, és tájékoztatja az ilyen tevékenységek következményeiről.

1. lépés: Vigye magát egy számítógép elé egy Windows vagy MacOS-alapú számítógépre, vagy akár egy iPad-en, valamint navigáljon a böngészőben a Divacy.apple.com webhelyen. Ha megpróbálja ezt megtenni, és ezt egy iPhone -ból is megteszi, akkor nem lesz képes a folyamatot.

2. lépés: lépjen be a meglévő Apple azonosítójába és a jelszavába, ahol a rendszer kéri. Ha engedélyezve van a két tényezős hitelesítés, vagy ha bármilyen típusú biztonsági és biztonsági problémája van a számlán, valamint a felszólításra, hogy válaszoljon rájuk, akkor tegye meg a folytatást.

3. lépés: Ha az Apple ID és az adatvédelmi oldalra veszi, válassza a Folytatás folytatását, miután megnézte az összes zárt információt. Látnia kell egy választást, amelynek címe a fiókja törlése. Kattintson a kezdési gombra.

4. lépés: A legördülő menüben válassza ki a törlés okát, és válassza a folytatás folytatását. Az Apple ezután felsorolja az alapvető dolgokról, amelyeket a kért törlés aktiválása előtt meg kell értenie. Nézze meg ezt a listát, és válassza a Folytatás, amikor készen áll.

5. lépés: Ezután biztosítjuk az Apple törlési feltételeit. Ezeket alaposan értékelje, mielőtt rákattint, hogy egy ellenőrzést helyezzen a dobozba, hogy ellenőrizze, hogy ki volt -e nézve, és elfogadta -e őket. Válassza a Folytatás lehetőséget.

6. lépés: Most már szükség van arra, hogy pontosan válassza ki, hogyan szeretné -e a folyamat frissítéseit megkapni a folyamatról. Válassza ki a kedvelt választást a Rádió gombra kattintva, majd válassza a Folytatás lehetőséget. Ezután külön hozzáférést kap az Apple által előállított kódhoz. Követelése, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elkészíti -e ezt, és biztonságban tartja -e. Válassza a Folytatás, ismét lehetőséget.

7. lépés: lépjen be a rendelkezésre álló kódhoz való hozzáférésbe. Ez azt mutatja, hogy elkészítettél egy példányt. Válassza a Folytatás lehetőséget. Ezután követelményeket kell felmérni az emlékeztetők felsorolására, amelyek pontosan megmutatják, mi történik, amikor egy fiókot törölnek. Válassza a Fiók törlése lehetőséget, ha folytatni kívánja.

8. lépés: Ezután értesítést kap arról, hogy az Apple a fiók törlésén dolgozik. Ügyeljen arra, hogy az összes eszközön jelölje meg az Apple ID -t, mielőtt törölné.

Megjegyzés: Ha nem biztos abban, hogy teljes mértékben törölni szeretné a fiókját, valamint az összes adatot, akkor úgy dönt, hogy csak rövid távú deaktiválást jelentene, akkor ezt megteheti a Get Start választás kiválasztásával A deaktiválja a fiókom címsorát, ahelyett, hogy a fiók törlését választja.

Frissítés:

Mielőtt törölné a fiókját, van néhány lépés, amelyre az Apple -nek szüksége lenne, mielőtt valóban törli a fiókját. Például, ha van használatlan iTunes Store Credit, akkor teljes mértékben be kell vennie a folytatást, amint az az alábbi képernyőképen látható:

Köszönöm Jacknek a tippet!

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Ingyenes iPhone személyes hotspot kötés jailbreak vagy ad hoc webes megosztás nélkül: Valóban most lehetséges

Töltse le az Apple ID -fiók adatainak másolatát, itt van

iOS 11.3.1 Jailbreak Job Moon videót demonstrált

A PUBG Mobile 0.6.3 APK Beta Update az FPS módot mutatja be, és még sok más Kínában

Töltse le az iOS 11.4 béta 6 IPSW linkeket, valamint az OTA frissítést [csak tesztelők]

Jailbreak iOS 11.3 / 11.3.1 / 11.2.6 az iPhone -on, valamint az iPad [Állapotfrissítés]

Töltse le az iOS 11.3.1 IPSW linkeket, OTA frissítés a harmadik féltől származó képernyő javításának javításával

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *