Menu Close

A Consumer Intelligence kutatási tanulmányi partnerek új jelentése szerint 15-20% iPhone-vásárlók az Androidról váltak, sok iPhone 8 Plus

kiválasztása, sok olyan személy, aki az Androidról a késői iOS-ra változott Az iPhone 8 vagy az iPhone 8 Plus, amikor ezt teszi.

Az adatokat a március 31 -én véget ért fiskális negyedév során gyűjtötték össze, valamint egy 2000 amerikai Apple -kliens felmérését tartalmazták, akik az iPhone -t kapott a negyedévben.

A szóban forgó negyedév során a jelentés becslése szerint bárhol 15%, valamint az iPhone -t kapók 20% -a tette ezt, miután megváltoztatta valamilyen Android -eszközt. Ezek közül körülbelül 40% -uk választotta ki az iPhone 8 vagy az iPhone 8 Plus -ot, amikor megvásárolja a vásárlást, valamint az Androidból változó személyek kb. 39% -át választott egy plusz méretű iPhone -t választva, valószínűleg az Android okostelefonok folyamatosan növekvő mérete miatt.

„Az iPhone készülékek reklámozása során az Apple megkísérli meggyőzni a Google Android operációs rendszerének jelenlegi személyeit, hogy váltson az iOS operációs rendszerre”-mondta Josh Lowitz, a CIRP partner, valamint a társalapító.

„Az Apple változatos sikerrel járt, szezonális variációval a váltók részében, amelyek váltanak. Pontosan elemeztük, hogy az Apple iPhone -ra váltó Android -tulajdonosok hogyan különböznek az iPhone ismétlődő vásárlóitól. A korábbi Android egyének a legkevésbé árú iPhone modellekhez vonzzák, ami értelmes számunkra, az Android telefonokkal, amelyek sokféle modellt használnak, sok meglehetősen alacsony áron. Amellett, hogy figyelembe vesszük, hogy az iPhone -on bármi is új, kevesebb érték van a jelenlegi zászlóshajó -tervezés megvásárlásában a legfejlettebb funkciókkal. ”

Érdekes, hogy az iPhone SE szintén meglepően kiemelkedően igazolta a korábbi Android -tulajdonosokat, a statisztikákkal, amelyek azt mutatják, hogy a kapcsolók az Apple költségvetési tervének iPhone -ját olyan sebességgel kapták meg, amely kétszerese volt a meglévő iPhone tulajdonosoknak. Az iPhone SE várhatóan ebben az évben is frissítést kap, potenciálisan biztosítva néhány olyan funkciót, amely az iPhone X -et olyan lenyűgözővé teszi, például az ID -vel.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Töltse le az iOS 12 nyilvános bétát, valamint állítsa be az ideális módot, itt van

Az iOS 11.3.1.

Letöltés: IOS 12 BETA 2 IPSW linkek, OTA frissítés megjelent

100+ IOS 12 Rejtett funkció iPhone -hoz, valamint iPad [futási lista]

Töltse le az iOS 12 béta 2 konfigurációs profil adatait tervezői fiók nélkül

Töltse le az iOS 12 BETA 2 IPSW linkeket és beállítsa az iPhone X, 8, 7, Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [oktatóanyag]

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 12 béta -t iOS 11.4 -re [oktatóanyag]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi áramáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *