Menu Close

FRIDAY HACK CHAT: ANTIQUATED TECHNOLOGIES WITH FRAN BLANCHE

join us this Friday for a Hack chat on antiquated technologies.

Every Friday, we round up somebody from the hardware scene as well as sit them down in front of a keyboard to go over what they’re working on. This week, we’re speaking with [Fran Blanche] to go over ancient technologies, odd electronics, as well as whatever that goes into building a hardware business from the ground up.

Ki [Fran Blanche], kérheted? Ő egy önállóan tanult elektronikus mérnök, művész, zenész, fényképész, gépészmérnök, valamint Youtube vlogger. Ő a Frantone Electronics alkotója, az egyik rendkívül első gyártó üzlet gitárhatás. A Peachfuzz az egyik nagyon, rendkívül kevés eredeti torzítás / fuzz áramkör. A BURNIQUE EFFECT EFFECTS iparágban beszélt a Butique Effects Iparágon, a Maillardet Automaton-i Franklin Intézettel foglalkozott, a legnagyobb hangszer körül vándorolt, a Saturn V-tól a Repülőgép-hardvert csak azért, hogy pontosan lássa, hogyan működik, hogyan működik, és ő is A raktárban a Smithsonian Air, valamint a Területmúzeum.

A munka folytatásával ez a hűvös, mi [Fran] most dolgozik? Megpróbálja újra létrehozni a Dsky-t az Apollo támogató számítógépről. The DSKY is the individual interface for the Apollo support Computer, a terrific block of aluminum studded with lovely buttons as well as electroluminescent displays. Az elmúlt néhány évben a kortárs Dsky-t reprodukálni próbálta – beleértve az egyéni, szegmentált El képernyőt is – a hátsó égőn, de most [Fran] megpróbálja felemelni a pénzt a Gofundme reprodukciójára. Motiválom mindannyiót, hogy legalább nézd meg a Gofundme kampányt.

Itt van pontosan, hogyan kell részt venni:

Hack-beszélgetésünk az online szomszédos események a Hackaday.io Hack Chat csoport üzenetek.

Jelentkezzen be a Hackaday.io-ba, nézze meg ezt az oldalt, valamint keresse meg a “Csatlakozás ezt a projektet” gombot. when you’re part of the project, the button will modification to ‘Team Messaging’, which takes you directly to the Hack Chat.

Nem kell péntekig várnia; Csatlakozzon, amikor csak akarsz, és láthatod, hogy mi a környékről beszél.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *